Bromölla | Telefon: 0456-25857

poster1_hr.indd

Varje barn kommer till den här världen full av löften – och få har mer potential än Chappie: han har en gåva, han är speciell, något av ett underbarn. Precis som alla andra barn kommer han under sin livstid att påverkas av sin omgivning – ibland till det bättre, ibland till det sämre – och bara genom att lyssna till sitt hjärta kan han gå sin egen väg. Men en sak skiljer Chappie från alla andra: han är en robot. Den första i sitt slag, med förmågan att både tänka och känna. Det är en farlig idé – något som leder både mäktiga och farliga krafter mot Chappie – krafter som kommer försöka se till att han blir den sista av sitt slag.

I rollerna:
Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Sharlto Copley

Regi – Neill Blomkamp
Speltid – 120 min
Genre – Action, Thriller
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Chappie


focus

Will Smith spelar Nicky, en rutinerad svindlare som träffar rookien Jess (Margot Robbie). Han lär henne branschens alla små knep men så fort hon kommer för nära så drar han sig ur. Tre år senare stöter han ihop med Jess i Buenos Aires och hon är nu en fullfjädrad femme fatale som ställer alla hans noga uträknade planer på ända. Insatserna är extremt höga och Nicky tappar nu helt kontrollen? För regi och manus står Glenn Ficarra och John Requa.

I rollerna:
Will Smith, Margot Robbie

Regi – Glenn Ficarra, John Requa
Speltid – 104 min
Genre – Thriller
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Focus


nödellerlust

Det är dags för bröllop! Hela släkten samlas för att fira Jenni och Gabriels kärlek. Jennis mamma Maria styr över festligheterna, som ska vara i dagarna tre. Marias syster Isabella med äkta mannen Micke och deras barn ska naturligtvis närvara. Isabellas och Mickes äktenskap knakar rejält i fogarna, men det är ingenting som man kan visa nu. Nu gäller det att hålla masken som det lyckliga paret, för Maria godtar inte att någon skulle ha problem när hon arrangerar det perfekta bröllopet. Men är Isabella och Micke verkligen de enda som behöver låtsas vara lyckliga?

I rollerna:
Magdalena in de Betou, Peter Magnusson, Johan Ulvesson, Katarina Ewerlöf, Dan Ekborg, Adam Pålsson och Ellen Bergström

Regi – Kjell Sundvall
Speltid – 86 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – I nöd eller lust

Untitled-1

Bröllopskomedi regisserad av långfilmsdebuterande Jeremy Garelick med bland andra Josh Gad, Kevin Hart och Kaley Cuoco-Sweeting i rollerna.i rollerna.

I rollerna:
Jeremy Garelick, Josh Gad, Kevin Hart, Kaley Cuoco-Sweeting

Regi – Jeremy Garelick
Speltid – 101 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – The Wedding Ringersvampbob_70x100_reg.indd

Svampbob Fyrkant, världens mest älskade ryggradslösa havsvarelse, vadar i land för att uppleva sitt mest superheroiska äventyr hittills.

I rollerna:
Antonio Banderas, Clancy Brown, Tom Kenny, Slash

Regi – Paul Tibbitt
Speltid – 93 min
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water


poster1_hr.indd

Nu kommer filmen baserad på den bästsäljande romanen som blivit ett globalt fenomen: FIFTY SHADES OF GREY. Sedan den släpptes har boktrilogin översatts till 51 språk och sålts i över 100 miljoner exemplar – något som gör den till en av de största och snabbast säljande bokserierna någonsin. I rollerna som Christian Grey och Anastasia Steele, ikoner för flera miljoner läsare, spelar Jamie Dornan och Dakota Johnson.

I rollerna:
Jamie Dornan, Dakota Johnson, Max Martini, Jennifer Ehle, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Eloise Mumford

Regi – Sam Taylor-Johnson
Speltid – 124 min
Genre – Drama, Romantik
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Fifty Shades Of Grey
Premiärdatum – 2015-02-12


seventhson_70x100.indd

I en förtrollad tid, i en värld av legender och magi, reser den ende kvarvarande krigaren ur en mystisk orden (Jeff Bridges) för att finna en förutspådd hjälte född med otroliga krafter, den siste Sjunde sonen (Ben Barnes). Plötsligt bortryckt från sitt lugna liv som dräng ger sig den osannolike hjälten ut på ett farligt äventyr tillsammans med sin stridshärdade mentor för att besegra en mörk drottning (Julianne Moore) och hennes armé av övernaturliga mördare.

I rollerna:
Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges, Alicia Vikander, Kit Harington, Antje Traue

Regi – Sergey Bodrov
Speltid – 102 min
Genre – Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Seventh Son