Bromölla | Telefon: 0456-25857

det

Bill Skarsgård spelar huvudrollen i nya skräckfilmen DET som bygger på Stephen Kings välkända roman med samma namn. Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden?

I rollerna:
Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Javier Botet

Regi – Andrés Muschietti
Speltid – 2 tim 15 min
Genre – Skräck
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – IT


Gudfadern

Nypremiär på 45-årsdagen av den svenska biopremiären 1972. En av filmhistoriens bäst rankade filmer nu åter i digitaliserad (4K) och restaurerad version.

I rollerna:
Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, Robert Duvall, Sterling Hayden, Diane Keaton

Regi – Francis Ford Coppola
Speltid – 2 tim 55 min
Genre – Drama, Crime
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – The Godfather


Kingsman2

I nya actionkomedin Kingsman: The Golden Circle står våra hjältar, vars yttersta mål är att hålla världen säker, inför en ny utmaning. När deras huvudkontor förstörs hålls världen gisslan och de upptäcker att det finns en allierad spionorganisation i USA som heter Statesman. Tillsammans med den nya spionorganisationen sätts deras styrka och intelligens på prov. Allt för att lyckas besegra deras gemensamma fiende och slutligen kunna rädda världen. Något som verkar ha blivit vardagsmat för Eggsy? I filmen ser vi bland annat Colin Firth, Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum och Sir Elton John.

I rollerna:
Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Pedro Pascal, Sir Elton John, Channing Tatum, Jeff Bridges.

Regi – Matthew Vaughn
Speltid – 2 tim 21 min
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – 15 år


Legoninja

Från skaparna av THE LEGO® BATMAN MOVIE kommer bioäventyret THE LEGO® NINJAGO MOVIE! I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninja-krigare samt LEGO-mästerbyggare. Tillsammans och ledda av kung fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon – den värste killen nånsin! Men Garmadon råkar även vara Lloyds pappa, så i denna episka kamp mellan far och son så testas detta odisciplinerade team av ninjor och de måste lära sig att kontrollera sina egon och hjälpas åt för att lyckas frigöra sina egna inre styrkor.

I rollerna:
Regi – Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan
Speltid – 1 tim 41 min
Genre – Komedi, Familjefilm, Animerad film, Animerad familjefilm, Äventyr, Barnfilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – The Lego Ninjago Moviebilar

När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att #95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller!

I rollerna:
Regi – Brian Fee
Speltid – 1 tim 49 min
Genre – Action, Familjefilm, Animerad familjefilm, Fantasy
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Cars 3