Bromölla | Telefon: 0456-25857

star wars

Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.

I rollerna:
Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaak, Adam Driver, Mark Hamill och Carrie Fisher

Regi – Rian Johnson
Speltid – 2 tim 32 min
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Star Wars: The Last Jedi


greatestshowman

Hugh Jackman spelar huvudrollen i nya filmen THE GREATEST SHOWMAN där vi får följa den amerikanska visionären P.T Barnum, som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär cirkus som fängslade människor runt om i hela världen. I rollerna ser vi även Michelle Williams, Rebecca Ferguson och Zac Efron.

I rollerna:
Hugh Jackman, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron.

Regi – Michael Gracey
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Drama, Musikal
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – The Greatest Showman


ferdinand

Den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig och blir bortförd för att delta vid tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng och ger sig ut på ett fantastiskt äventyr. Du kommer bli förtjurst!

I rollerna:
Regi – Carlos Saldanha
Speltid – 1 tim 48 min
Genre – Familjefilm, Animerad film, Animerad familjefilm, Barnfilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Ferdinand


jumanji

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare (Dwayne Johnson), sportfånen Fridge förvandlas till ett geni (Kevin Hart), den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor (Jack Black) och den väna Martha transformeras till en tuff krigare (Karin Gillan). De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva.

I rollerna:
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karin Gillan, Missi Pile

Regi – Jake Kasdan
Speltid – 1 tim 59 min
Genre – Action, Komedi, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Jumanji: Welcome to the JungleSOLSIDAN_REG_70X100.indd

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

I rollerna:
Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin och Malin Cederbladh samt Henrik Schyffert och Sven Wollter

Regi – Felix och Måns Herngren
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Barntillåten