Bromölla | Telefon: 0456-25857

mission

Ethan och hans team står inför sitt svåraste uppdrag hittills; att utrota Syndikatet, en internationell kriminell och mycket rutinerad organisation vars mål är att förgöra IMF (Impossible Mission Force).

I rollerna:
Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson och Ving Rhames

Regi – Chris McQuarrie
Speltid – 131 min
Genre – Action
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Mission: Impossible Rogue Nation


Nötkuppen

Den coola ekorren Charlie råkar spränga parkens vinterförråd med mat och blir förvisad till stadens tuffa gator. I sin kamp för överlevnad råkar han hitta en nötbutik fylld med djurens favoritgodis. Charlie börjar forma en snillrik plan för att lägga rabarber på hela nötskatten och rädda både sitt eget skinn och vännerna i parken. ”Den stora nötkuppen”, en av årets stora animerade succéer, bjuder på fartfyllda upptåg, spänning och skratt för hela familjen!

I rollerna:
Regi – Peter Lepeniotis
Speltid – 85 min
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – The Nut Job


papertowns

PAPER TOWNS är baserad på succéboken med samma namn av hyllade författaren John Green (”Förr eller senare exploderar jag”). Vi får följa tonårskillen Quentin och hans gåtfulla granntjej Margo som älskar mysterier så mycket att hon till slut blir ett… Efter att de två varit uppe en hel natt och hittat på äventyr i sin hemstad försvinner Margo. Hon lämnar kryptiska ledtrådar efter sig som hon vill att Quentin ska tyda och tillsammans med fyra polare ger han sig av på en galet rolig och känslosam jakt. För att hitta Margo måste han få en djupare förståelse för både vänskap och kärlek…

I rollerna:
Cara Delevingne, Nat Wolff

Regi – Jake Schreier
Speltid – 109 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 7 årt
Originaltitel – Paper Towns


antman

Biokemisten Dr. Hank Pym använder sin senaste upptäckt, en grupp subatomära partiklar, för att skapa en storleksförändrande formel. Hans första test på sig själv går fel men han uppfinner en hjälm som gör att han kan kommunicera med myror – och kontrollera dem.

I rollerna:
Paul Rudd, Evangeline Lilly, Hayley Atwell, Judy Greer, Michael Douglas, Corey Stoll, Michael Peña

Regi – Peyton Reed
Speltid – 117 min
Genre – Action, Science Fiction
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Ant-Manminioner

Historien om Minionerna börjar vid tidernas begynnelse. Som gula organismer börjar Minionerna att utvecklas, ständigt på jakt efter att tjäna den mest avskyvärda av mästarna. De misslyckas med att behålla dessa mästare, från T.-rex till Napoleon-Gunstling. Minionerna finner sig till sist själva utan någon att tjäna och faller in i en djup depression. Men en Minionerna vid namn Kevin har en plan, och tillsammans med Stuart och Bob beger de sig ut i världen för att hitta en ny ond boss. Trion börjar en spännande resa som slutligen leder dem till deras nästa potentiella mästare, Scarlet Overkill, världens första kvinnliga superskurk.

I rollerna:
Engelska röster: Sandra Bullock, Jon Hamm, Pierre Coffin m.fl.

Regi – Pierre Coffin, Kyle Balda
Speltid – 90 min
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Minions