Bromölla | Telefon: 0456-25857

sextape

Ett gift par upptäcker att inspelningen de gjorde i sängen häromkvällen är försvunnen. En intensiv jakt påbörjas.

I rollerna:
Cameron Diaz, Jason Segel, Jack Black, Rob Lowe, Rob Corddry, Ellie Kemper
Regi – Jake Kasdan
Speltid – 93 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – Sex Tape


pettsonfindus

Pettson bor i ett litet rött hus och tillbringar dagarna med att hugga ved, uppfinna saker och ting, fiska och mata sina kycklingar. Egentligen har han allt han behöver. Men ibland kan Pettson ändå känna sig lite ensam. Därför blir lyckan stor när hans snälla granne Beda hälsar på med en present – en liten katt, som får namnet Findus. Ännu roligare blir det när Findus börjar tala och en stor vänskap tar sin början. Samtidigt har grannen Gustavsson problem med sin tupp, som bara gal och gal. För att rädda tuppen från att hamna i grytan, rycker Beda ut och ber Pettson ta hand om den, vilket han gladeligen gör. I hönshuset blir det stor uppståndelse och alla är glada över nytillskottet på gården. Alla utom Findus, som är rädd att förlora sin bäste och ende vän. Nu är goda råd dyra, vad ska han hitta på för att Pettson inte ska glömma bort honom?

Regi – Ali Samadi Ahadi
Speltid – 86 min
Genre – Familjefilm
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Pettson & Findus – Roligheter


purge2

Uppföljaren till THE PURGE från 2013, men med nya karaktärer. Här får vi följa ett ungt par vars bil går sönder i de centrala delarna av en stad, mitt under den årliga purge-natten. Natten då det är tillåtet att utföra vilken brottslig handling som helst utan att arresteras. Natten blir nn kamp på liv och död för paret.

I rollerna:
Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zoe Soul, Zach Gilford, Michael K. Williams,
Regi – James DeMonaco
Speltid – 104 min
Genre – Thriller
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – The Purge: Anarchy


guardians

”Guardians of the Galaxy” heter nästa episka äventyr från Marvel Studios. Filmen introducerar oss till en helt ny sida av Marvels universum. Skådespelarensemblen består av Chris Pratt som Peter Quill aka Star-Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax the Destroyer, Lee Pace som Ronan the Accuser, Benicio del Toro som The Collector, John C. Reilly som Rhomann Dey och Glenn Close som Nova Prime. Regisseras av James Gunn.

I rollerna:
Bradley Cooper, Vin Diesel, Zoe Saldana, Chris Pratt, Benicio Del Toro, Glenn Close, Karen Gillan
Regi – James Gunn
Speltid – 121 min
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Guardians of the Galaxyapornasplanet

I nya storfilmen APORNAS PLANET: UPPGÖRELSEN leder nu Caesar en växande grupp genetiskt utvecklade apor som hotas av de få människor som överlevt ett dödligt virusutbrott. Trots deras försök att leva sida vid sida så bryter ett krig ut som ska komma att avgöra vilken ras som regerar på Jorden?

I rollerna:
Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer, Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Andy Serkis
Regi – Matt Reeves
Speltid – 130 min
Genre – Action, Science Fiction
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Dawn of the Planet of the Apes 2D
Premiärdatum – 2014-07-18


transformers

Michael Bay står som regissör även den fjärde delen av TRANSFORMERS. Men vi får här möta ett antal nya karaktärer, bl.a nykomlingarna Jack Reynor och Nicola Peltz, som spelar huvudrollerna. I övriga stora roller ser vi Mark Wahlberg, Stanley Tucci och Kelsey Grammer.

I rollerna:
Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Abigail Klein, Jack Reynor
Regi – Michael Bay
Speltid – 165 min
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Transformers: Age of Extinction


draktranaren

Hicke och Tandlöse är tillbaka i den andra spännande delen i trilogin om DRAKTRÄNAREN. De två är nu oskiljaktiga, och medan de andra i gänget utmanar varandra i den nya sporten draklopp, ger de sig ut på flygturer för att upptäcka nya världar istället. Under ett av sina äventyr hittar de en hemlig isgrotta där det bor hundratals vilda drakar och en mystisk drakryttare. De två vännerna befinner sig plötsligt mitt i en strid för att bevara freden. De inser att bara tillsammans är de starka nog att förändra framtiden för både människor och drakar…

I rollerna:
Engelska röster: Kit Harington, Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig, Gerard Butler, Jay Baruchel, Djimon Hounsou m.fl.
Regi – Dean DeBlois
Speltid – 105 min
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – How to train your dragon 2, 3D


forrellersenareexploderarjag

FÖRR ELLER SENARE EXPLODERAR JAG är baserad på den bästsäljande boken med samma namn och i huvudrollerna ser vi Shailene Woodley, Ansel Elgort och Laura Dern. En gripande och livsbejakande kärlekshistoria mellan Hazel (Woodley) och Gus (Elgort) mot alla odds.

I rollerna:
Ansel Elgort, Shailene Woodley, Laura Dern, Shailene Woodley, Willem Dafoe, Nat Wolff

Regi – Josh Boone
Speltid – 125 min
Genre – Drama
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – The Fault in Our Stars