Bromölla | Telefon: 0456-25857

fifty shades freed

Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder som Christian Grey och Anastasia Steele i Fifty Shades Freed, det tredje kapitlet baserat på det världsomfattande och bästsäljande ”Fifty Shades” fenomenet.

I rollerna:
Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora, Kim Basinger

Regi – James Foley
Speltid – 1 tim 46 min
Genre – Drama, Romantik
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Fifty Shades Freed


commuter

Michael (Liam Neeson), som just förlorat sitt kontorsjobb, tar som vanligt pendeltåget hem när en mystisk främling (Vera Farmiga) slår sig ned framför honom. Hon väcker hans intresse i att försöka finna en särskild passagerare innan tågets slutstation, mot en summa pengar som skulle rädda dotterns utbildning. Mysteriet tätnar och Michael tvingas använda alla specialkunskaper från sitt förflutna som polis, när han kämpar mot tidtabellen och för sitt och sin familjs liv.

I rollerna:
Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Shazad Latif, Sam Neill, Jonathan Banks, Elizabeth McGovern

Regi – Jaume Collet-Serra
Speltid – 1 tim 45 min
Genre – Action, Thriller
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – The Commuter


Print

Från Oscar®vinnaren Martin McDonagh kommer ett mörkt skruvat drama THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI där Frances McDormand spelar huvudrollen som den förtvivlade Mildred Hayes.. Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar hon saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen (Oscar®nominerade Woody Harrelsson) på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. När andreofficier Dixon blir involverad i utredningen förvärras situationen och det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.

I rollerna:
Woody Harrelson, Frances McDormand , Sam Rockwell, Kerry Condon, Caleb Landry Jones

Regi – Martin McDonagh
Speltid – 1 tim 55 min
Genre – Drama
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Three Billboards Outside Ebbing, Missouri


Insidious

Den fjärde filmen i den skrämmande Insidious-serien. I denna skräckfilm möter vi återigen Parapsykologen Lin Shaye som Dr. Elise Rainier när hon nu står inför sitt livs mest rysliga och personliga fall där hon själv blir hemsökt i sitt familjehem.

I rollerna:
Lin Shaye, Javier Botet, Josh Stewart, Spencer Locke, Caitlin Gerard, Leigh Whannell

Regi – Adam Robitel
Speltid – 1 tim 43 min
Genre – Skräck
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Insidious: The Last KeyTED_70x100.indd

Filmen om en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv. Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps Sverige av total Ted-feber och hela landet fascinerades av hans glädje, energi, talang och fantastiska låtar. Över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. Filmen är en berättelse om en av vår tids största kompositörer, hans orubbliga relation till brodern Kenneth, till musiken och till livet. Teds livsöde kom att beröra en hel nation. Hans musik har på många sätt definierat svensk pop, med genialiska texter av brodern Kenneth, fyllda med liv, kärlek, smärta och hopp.

I rollerna:
Adam Pålsson, Peter Viitanen, Happy Jankell, Lotta Ramel, Maria Kulle, Johan Hedenberg, Jonas Karlsson.

Regi – Hannes Holm
Speltid – 2 tim
Genre – Drama, Verklighetsbaserad
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Ted – För kärlekens skull


greatestshowman

Hugh Jackman spelar huvudrollen i filmen THE GREATEST SHOWMAN där vi får följa den amerikanska visionären P.T Barnum, som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär cirkus som fängslade människor runt om i hela världen.
I rollerna: Hugh Jackman, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron, Zendaya

Regi – Michael Gracey
Speltid – 1 tim 30 min
Genre – Musikal/Drama
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – The Greates Showman 3


Monky_70x100.indd

Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. Vem är hon? Var kommer Monky ifrån och går det att hemlighålla henne för byn? Ett varmt fartfyllt äventyr tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel.

I rollerna:
Julius Hugoson, Frida Hallgren, Johan Petersson, Ing-Marie Carlsson, Eric Ericson, Bianca Kronlöf, Tomas Åhnstrand, Shebly Niavarani, Sofia Bach

Regi – Maria Blom
Speltid – 1 tim 30 min
Genre – Familjefilm
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Monky


star wars

Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.

I rollerna:
Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaak, Adam Driver, Mark Hamill och Carrie Fisher

Regi – Rian Johnson
Speltid – 2 tim 32 min
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Star Wars: The Last Jediferdinand

Den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig och blir bortförd för att delta vid tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng och ger sig ut på ett fantastiskt äventyr. Du kommer bli förtjurst!

I rollerna:
Regi – Carlos Saldanha
Speltid – 1 tim 48 min
Genre – Familjefilm, Animerad film, Animerad familjefilm, Barnfilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Ferdinand


jumanji

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare (Dwayne Johnson), sportfånen Fridge förvandlas till ett geni (Kevin Hart), den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor (Jack Black) och den väna Martha transformeras till en tuff krigare (Karin Gillan). De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva.

I rollerna:
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karin Gillan, Missi Pile

Regi – Jake Kasdan
Speltid – 1 tim 59 min
Genre – Action, Komedi, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Jumanji: Welcome to the Jungle


SOLSIDAN_REG_70X100.indd

En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

I rollerna:
Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin och Malin Cederbladh samt Henrik Schyffert och Sven Wollter

Regi – Felix och Måns Herngren
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Barntillåten