Bromölla | Telefon: 0456-25857

Efter händelserna i ”Avengers: Endgame” måste Spider-Man ta ett större ansvar när han ställs inför nya hot i en värld som förändrats för evigt.

I rollerna:
Zendaya, Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Jon Favreau, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson

Regi – Jon Watts
Speltid – 2 tim 10 min
Genre – Action, Science Fiction, Komedi, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Spider-Man: Far from Home


Igår kände alla till vilka The Beatles var. Idag är det bara Jack som känner till deras låtar. Han är på väg att bli något riktigt stort. Oscarvinnande Danny Boyle ansluter sig till berömda manusförfattaren Richard Curtis för en ny komedi

I rollerna:
Himesh Patel, Lily James, Ana de Armas, Kate McKinnon, Ed Sheeran

Regi – Danny Boyle
Speltid – 1 tim 57 min
Genre – Komedi, Musik
Åldersgräns – BT
Originaltitel – Yesterday


Från producenterna bakom ”DET” kommer CHILD’S PLAY, en helt ny version av den klassiska skräckberättelsen om den onda dockan Chucky, nu med Mark Hamill som gör rösten. När Karen (Aubrey Plaza) köper den högteknologiska Buddi-dockan till sin son Andy (Gabriel Bateman) i födelsedagspresent bjuder hon omedvetet in ondska i sitt hem. Nu gäller det bara för Andy att få de vuxna att lyssna, så att de kan stoppa dockan innan det är för sent.

I rollerna:
Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Brian Tyree Henry, David Lewis

Regi – Lars Klevberg
Speltid – 1 tim 30 min
Genre – Skräck
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Child’s Play


Fast beslutna att hålla Annabelle borta från att skapa mer förödelse, placerar demonologerna Ed och Lorraine Warren henne i ett låst rum i sitt hem. En skräckfylld natt väntar dock när Annabelle väcker liv i de onda andarna i rummet som alla har ett mål i sikte – familjen Warrens tioåriga dotter Judy och hennes vänner.

I rollerna:
Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Patrick Wilson och Vera Farmiga

Regi – Gary Dauberman
Speltid – 1 tim 46 min
Genre – Thriller, Skräck
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Annabelle Comes HomeMen in Black har alltid skyddat världen från universums avskum. I detta nya äventyr ställs dom inför det största hotet hittills: en mullvad inom Men in Black organisationen.

I rollerna:
Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Emma Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson

Regi – F. Gary Gray
Speltid – 1 tim 54 min
Genre – Action, Science Fiction, Komedi, Fantasy
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Men In Black International


Under ett räddningsuppdrag i rymden träffas Jean Grey av en mystisk kraft som nästan dödar henne. När hon återvänder hem gör den henne inte bara starkare utan också extremt instabil. I takt med att Jean alltmer tappar kontrollen tvingas X-Men att enas – inte bara för att rädda en av sina egna – utan också för att rädda världen från de utomjordingar som vill utnyttja kraften till att ta över universum.

I rollerna:
James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Jessica Chastain

Regi – Simon Kinberg
Speltid – 1 tim 54 min
Genre – Action
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – X-Men: Dark Phoenix
Premiärdatum – 2019-06-05


Illuminations grundare och VD Chris Meledandri och hans långvariga samarbetspartner Janet Healy har producerar uppföljaren till den animerade filmsuccéen från 2016, om vad våra husdjur gör på dagarna, när vi inte är hemma. OBS Premiärdagen är onsdag 5 juni!

I rollerna:
Regi – Chris Renaud
Speltid – 1 tim 26 min
Genre – Komedi, Animerad film, Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – The Secrets Life of Pets 2


I denna spelfilmsversion av den animerade klassikern möter vi Anden (Will Smith), som har kraften att ge tre önskningar till den som har den magiska lampan. Aladdin (Mena Massoud) är den gatsmarte småtjuven som förälskar sig i sultanens vackra dotter Jasmin (Naomi Scott). Jasmin vill kunna påverka sitt liv, men hennes far vill allra helst hitta en äkta man till henne. Under tiden smider den onde trollkarlen Jafar (Marwan Kenzari) planer på att avsätta Sultanen för att själv få styra Agrabah.

I rollerna:
Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Mena Massoud, Nasim Pedrad, Marwan Kenzari

Regi – Guy Ritchie
Speltid – 2 tim 8 min
Genre – Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Aladdin (live action)
Premiärdatum – 2019-05-22