Bromölla | Telefon: 0456-25857

shapeofwater

Från den mästerlige berättaren Guillermo del Toro (Pan’s Labyrint) kommer THE SHAPE OF WATER – en annorlunda saga som utspelar sig under kalla kriget i USA. Filmen handlar om den ensamma Elisa (Sally Hawkins) som jobbar på ett statligt laboratorium. En dag upptäcker hon och hennes kollega Zelda (Octavia Spencer) ett hemligstämplat experiment och hennes liv förändras drastiskt?

I rollerna:
Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins

Regi – Guillermo del Toro
Speltid – 123 min
Genre – Drama, Fantasy, Romantik
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – The Shape of Water


Pelle kanin

Animerade filmen om Beatrix Potters klassiska berättelse om den upproriska kaninen Pelle som försöker smyga sig in i bondens grönsaksodling.

I rollerna:
Regi – Will Gluck
Speltid – 1 tim 33 min
Genre – Familjefilm, Animerad familjefilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Peter Rabbit


fifty shades freed

Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder som Christian Grey och Anastasia Steele i Fifty Shades Freed, det tredje kapitlet baserat på det världsomfattande och bästsäljande ”Fifty Shades” fenomenet.

I rollerna:
Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora, Kim Basinger

Regi – James Foley
Speltid – 1 tim 46 min
Genre – Drama, Romantik
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Fifty Shades Freed


blackpanther2

Efter händelserna i ”Captain America: Civil War” återvänder T’Challa till sitt hemland, det isolerade, högteknologiska afrikanska landet Wakanda, för att bli dess kung. Men när en gammal fiende dyker upp måste T’Challa, både som kung och Black Panther visa sin styrka. Han dras in i en konflikt som hotar inte bara Wakandas öde, utan hela världen.

I rollerna:
Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Angela Basset, Forest Whitaker och Martin Freeman

Regi – Ryan Coogler
Speltid – 2 tim 13 min
Genre – Drama, Action
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Black Panthercoco

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt.

I rollerna:
Regi – Lee Unrich, Adrian Molina
Speltid – 1 tim 45 min
Genre – Action, Komedi, Animerad familjefilm
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – Coco


jumanji

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare (Dwayne Johnson), sportfånen Fridge förvandlas till ett geni (Kevin Hart), den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor (Jack Black) och den väna Martha transformeras till en tuff krigare (Karin Gillan). De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, upptäcka vad Alan Parrish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva.

I rollerna:
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Missi Pile

Regi – Jake Kasdan
Speltid – 119 min
Genre – Action, Komedi, Äventyr
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Jumanji: Welcome to the Jungle