Bromölla | Telefon: 0456-25857

letsbecops

LET’S BE COPS är den ultimata polisfilmen om man bortser från den lilla detaljen att de inte är poliser. När två kompisar klär ut sig till poliser på en maskerad så blir de hyllade i kvarteret. Men när våra hjältar lyckas trassla in sig med riktiga gangsters och korrupta poliser så är de på god väg att bli av med sina falska polisleg…

I rollerna:
Damon Wayans Jr., Jake Johnson
Regi – Luke Greenfield
Speltid – 104 min
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Let’s Be Cops


as-above-so-below-poster

Under Paris gator sträcker sig mil efter mil av slingrande katakomber, ett sista evigt hem för oräkneliga själar. När ett team av frivilliga forskare beger sig ned i den underjordiska labyrinten av benknotor snubblar de över den fasansfulla sanningen om vad de dödas stad egentligen var tänkt att bestå av. AS ABOVE/SO BELOW, en historia fylld av fasa och terror, sträcker sig långt in i det mänskliga psyket för att uppenbara de demoner som gömmer sig i oss alla.

I rollerna:
Ben Feldman, Edwin Hodge, Perdita Weeks, James Pasierbowicz
Regi – John Erick Dowdle
Speltid – 94 min
Genre – Thriller
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – As Above So Below


krakel_spektakel_iid215597_mid14210_poster

Annabell Olsson är äldre än sju men yngre än elva. Hon har tre nyfödda trillingsyskon som mest är till besvär och en farmor som rymmer ett större äventyr än vad Annabell kan ana. På farmors lantställe finns en bok och i boken finns ett olöst mysterium, nämligen det om trollkarlen som förvandlade sig till ett glas lemonad och drack upp sig själv. I mer än 70 år har farmor funderat över hur det gick till, och hur trollkarlen kan tänkas kunna trolla tillbaka sig själv. Kanske kan Annabell hjälpa farmor att hjälpa trollkarlen och lösa mysteriet. Men var ska hon börja leta? Bara farmor vet? att allt börjar med en särskild sång, ett tokigt tält och en famn full av fantasi.

I rollerna:
Lea Stojanov, Vanja Blomkvist, Anton Lundqvist, Martin Eliasson, m.fl.
Regi – Elisabet Gustafsson
Speltid – 75 min
Genre -
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Krakel Spektakel


lucy

Den här gången regisserar Besson Scarlett Johansson i LUCY, en actionthriller som följer en kvinna som av misstag dras in mörka affärer. När Lucy tas tillfånga förbyts hon snart till en hänsynslös krigare med nämast övernaturliga krafter – och ger sig ut efter hämnd på de som tillfångatagit henne.

I rollerna:
Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Analeigh Tipton
Regi – Luc Besson
Speltid – 89 min
Genre – Action, Science Fiction
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – LucyMedicinen

Johanna är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon har ständigt ont om pengar, hennes exman har hittat en yngre tjej och sexlivet är lika med noll. Johanna behöver ett break. Eller åtminstone en resa till solen med barnen, om hon bara hade råd. För att få ihop extrapengar hoppar hon desperat på ett erbjudande som försökskanin för en ny medicin, men pillren hon får har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt. Oron är som bortblåst, hon känner sig kåt, snygg och självsäker. Omvärlden ser henne också med helt nya ögon. Hon tar för sig på jobbet och ger sig ut efter kärlek i den löftesrika sommarnatten. Livet är underbart. Men hur länge räcker pillren?

I rollerna:
Helena Bergström, Ewa Fröling, Maria Lundqvist, Katarina Ewerlöf, Cecilia Forss, Susanne Thorson, Petra Mede, Peter Eggers, Thomas Hanzon, Johan H:son Kjellgren, Nina Gunke och Ida Engvoll
Regi – Colin Nutley
Speltid – 114 min
Genre – Drama, Komedi
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Medicinen
Premiärdatum – 2014-08-29


sincity_70x100.indd

I Sin Citys mörka underjordiska gångar planerar Dwight sin hämnd mot kvinnan som svek honom, Ava Lord, samtidigt som Nancy försöker hitta ett sätt att hantera Hartigans död.

I rollerna:
Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green
Regi – Frank Miller, Robert Rodriguez
Speltid – 102 min
Genre – Action, Thriller
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Frank Miller’s Sin City: A Dame to Kill For
Premiärdatum – 2014-08-29


Flygplan2

Det världsberömda tävlingsplanet Dusty Spridenfält återvänder till sin hemstad efter ännu en vinnande säsong och firar sin framgångsrika karriär. Men Dusty skadar sig, och tvingas byta karriär – han bestämmer sig för att börja träna med räddningstjänsten. I den nya filmen Flygplan 2: Räddningstjänsten får vi återigen träffa Dusty och hans vänner. Vi möter även nya fantastiska karaktärer såsom den hängivna räddningshelikoptern Blade Ranger som är ledare för brandkåren, den utåtriktade och energiska brandtjejen Dippan och den glada mekanikern Meckarn som älskar att bygga saker av gammalt skräp

I rollerna:

Regi – Roberts Gannaway
Speltid – 84 min
Genre – Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – Planes : Fire and Rescue
Premiärdatum – 2014-08-29


guardians

”Guardians of the Galaxy” heter nästa episka äventyr från Marvel Studios. Filmen introducerar oss till en helt ny sida av Marvels universum. Skådespelarensemblen består av Chris Pratt som Peter Quill aka Star-Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax the Destroyer, Lee Pace som Ronan the Accuser, Benicio del Toro som The Collector, John C. Reilly som Rhomann Dey och Glenn Close som Nova Prime. Regisseras av James Gunn.

I rollerna:
Bradley Cooper, Vin Diesel, Zoe Saldana, Chris Pratt, Benicio Del Toro, Glenn Close, Karen Gillan
Regi – James Gunn
Speltid – 121 min
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Guardians of the Galaxy