Bromölla | Telefon: 0456-25857

ted2

Seth MacFarlane återvänder både som regissör och som röst till Ted i uppföljaren till succékomedin från 2012.

I rollerna:
Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Jessica Barth, Amanda Seyfried, Morgan Freeman, Liam Neeson

Regi – Seth MacFarlane
Speltid – 113 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Ted 2


selfless

En rik äldre man är döende i cancer och beredd att göra allt för att få evigt liv. Han genomgår ett medicinskt experiment som överför hans medvetande till en ung mans kropp vilket ger honom 40 år till. Allt är inte så enkelt som det först verkar och han bestämmer sig för att avslöja mysteriet bakom kroppens ursprung, samt organisationen som vill döda honom för att bevara sin hemlighet.

I rollerna:
Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Natalie Martinez, Victor Garber, Matthew Goode

Regi – Tarsem Singh
Speltid – 117 min
Genre – Thriller, Science Fiction
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Self/less


prästen

Svenska kyrkan ska ha invigning av den nybyggda kyrkan i Phuket och prästen Carro åker dit för att hjälpa den stationerade prästen Krister med arrangemanget. Kjell Bergqvist som spelar Krister Hellstrand, en lagom försupen präst i Svenska kyrkan i Thailand, och han gör allt annat än håller i gudstjänster.

I rollerna:
Kjell Bergqvist, Eva Röse, Atle Antonsen, Björn Bengtsson, Richard Ulfsäter, Eva-Lena Ljung-Kjellberg, Peter Schildt, Annika Nordin, Åsa-Lena Hjelm m fl

Regi – Kjell Sundvall
Speltid – 86 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Prästen i Paradiset


magicmike

Channing Tatum är äntligen tillbaka i den hett efterlängtade uppföljaren MAGIC MIKE XXL. Nu har det gått tre år sedan Mike slutade som manlig strippa och resten av killarna i Kings of Tampa har också bestämt sig för att lägga av. Men först vill de bjuda på en sista storslagen, svettig och helt oförglömlig show med ingen mindre än legenden Magic Mike som kvällens huvudnummer. Sommarens STÖRSTA och mest underhållande tjejgängsfilm alla kategorier är snart på en bio nära dig…

I rollerna:
Elisabeth Banks, Amber Heard, Channing Tatum

Regi – Gregory Jacobs
Speltid – 115 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Magic Mike XXLjurassic world

Den fjärde delen i filmserien baserad på Michael Chrictons bok. Colin Trevorrow står för regi och Steven Spielberg är exekutiv producent. Huvudrollerna i JURASSIC WORLD spelas av Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, TV-serien Parks & Recreation) och Bryce Dallas Howard.

I rollerna:
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer, Ty Simpkins, Jake Johnson

Regi – Colin Trevorrow
Speltid – 125 min
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Jurassic World


minioner

Historien om Minionerna börjar vid tidernas begynnelse. Som gula organismer börjar Minionerna att utvecklas, ständigt på jakt efter att tjäna den mest avskyvärda av mästarna. De misslyckas med att behålla dessa mästare, från T.-rex till Napoleon-Gunstling. Minionerna finner sig till sist själva utan någon att tjäna och faller in i en djup depression. Men en Minionerna vid namn Kevin har en plan, och tillsammans med Stuart och Bob beger de sig ut i världen för att hitta en ny ond boss. Trion börjar en spännande resa som slutligen leder dem till deras nästa potentiella mästare, Scarlet Overkill, världens första kvinnliga superskurk.

I rollerna:
Engelska röster: Sandra Bullock, Jon Hamm, Pierre Coffin m.fl.

Regi – Pierre Coffin, Kyle Balda
Speltid – 90 min
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Minions


terminator

När John Connor (Jason Clarke), ledare för mänsklighetens motståndsrörelse, skickar Kyle Reese (Jai Courtney) bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor (Emilia Clarke) och säkra framtiden, leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt befinner sig Reese i en ny och främmande version av det förflutna, där han finner osannolika allierade, däribland ”The Guiardian” (Arnold Schwarzenegger), farliga nya fiender och ett oväntat nytt uppdrag: att återställa framtiden.

I rollerna:
Jason Clarke, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney

Regi – Alan Taylor
Speltid – 125 min
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Terminator: Genisys


entourage

Snart är kompisgänget tillbaka i 2015 års skönaste komedi ENTOURAGE! Filmstjärnan Vincent Chase har slagit igenom stort i Hollywood och njuter av det ljuva livet tillsammans med sina barndomskompisar som han delar sin lyxvilla med. Vincents neurotiska manager Ari Gold har blivit studiochef och de har ett, inte helt smärtfritt, gemensamt filmprojekt framför sig… Filmen bygger den prisbelönta HBO-serien med samma namn och i rollerna återser vi Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara och Jeremy Piven.

I rollerna:
Kevin Dillon, Adrian Grenier, Jeremy Piven, Jerry Ferrara, Eric Murphy

Regi – Doug Ellin
Speltid – 104 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Entourage