Bromölla | Telefon: 0456-25857

logan

I en nära framtid måste Logan, mer känd som Wolverine, och Professor Charles Xaiver tillsammans kämpa för överlevnad i ruinerna av X-Mens fall när en grupp ledda av Nathaniel Essex lämnar världen i spillror. Logans helande förmåga bleknar långsamt bort samtidigt som Xaviers Alzheimer tvingar honom att glömma. Nyckeln till att besegra Essex och mutanternas fortsatta överlevnad ligger hos den unga flickan Laura Kinney, en kvinnlig klon av Wolverine.

I rollerna:
Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Patrick Stewart, Doris Morgado

Regi – James Mangold
Speltid – 2 tim 15 min
Genre – Action, Science Fiction
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Logan: The Wolverine


JohnWick2_annonser.indd

Den legendariska lönnmördaren John Wick(Keanu Reeves) tvingas in i tjänst då en före detta kollega planerar att ta kontroll över ett ljusskyggt lönnmördarsällskap. Bunden av en blodsed att hjälpa honom, reser John till Rom för att möta några av världens dödligaste lönnmördare.

I rollerna:
Keanu Reeves, Bridget Moynahan, Peter Stormare, Ian Mcshane, Laurence Fishburne, John Leguizamo

Regi – Chad Stahelski
Speltid – 2 tim 2 min
Genre – Action
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – John Wick: Chapter 2


doldatillgangar

DOLDA TILLGÅNGAR är den fantastiska berättelsen om Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughn (Octavia Spencer) och Mary Jackson (Janelle Monae). Tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt, John Glenns uppskjutning i rymden. Det var en fantastisk bedrift som återgav USA sitt självförtroende och inspirerade resten av världen. Trion krossade alla kön och rasbarriärer och blev en inspirationskälla för kommande generationer att drömma stort.

I rollerna:
Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst, Jim Parsons, Mahershala Ali

Regi – Theodore Melfi
Speltid – 2 tim 7 min
Genre – Drama
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Hidden Figures


fifty-shades

När en sårad Christian Grey försöker att få Ana åter, ställer hon som motkrav att deras arrangemang ska se annorlunda ut den här gången. Just som de två sakteligen börjat hitta tillbaks till varandra dyker ett par tveksamma figurer från Christians förflutna upp, fullt inställda på att sabotera deras planer på en gemensam framtid.

I rollerna:
Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita OraTyler Hoechlin, Kim Basinger, Marcia Gay Harden, Luke Grimes

Regi – James Foley
Speltid – 2 tim 5 min
Genre – Drama, Romantik
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Fifty Shades Darkergreat-wall

Med den internationella superstjärnan Matt Damon i huvudrollen och en av de visuellt mest imponerande regissörerna i vår tid, Zhang Yimou, bakom kameran berättar THE GREAT WALL sagan om en elitstyrka i kamp för mänsklighetens överlevnad. En kamp som äger rum på världens kanske mest ikoniska byggnadsverk, den kinesiska muren. Yimous första engelskspråkiga film är också den största produktion som någonsin genomförts på kinesisk mark.

I rollerna:
Matt Damon, Pedro Pascal, Willem Dafoe, Andy Lau, Tian Jing, Numan Acar, Eddie Peng

Regi – Yimou Zhang
Speltid – 1 tim 43 min
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – The Great Wall


trainspotting

En fortsättning av den svarta dramakomedin ”Trainspotting” från 1996 som återförenar de ursprungliga rollfigurerna 20 år senare.

I rollerna:
Ewan McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner, Shirley Henderson

Regi – Danny Boyle
Speltid – 1 tim 57 min
Genre – Drama
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – T2 Trainspotting


legobatman

I samma komiska anda som gjorde ”LEGO® Filmen” till ett världsfenomen får nu den självutnämnda ledaren LEGO Batman en helt egen film på vita duken. Det är stora förändringar på gång i Gotham och om han vill rädda staden från att bli övertagen av Jokern måste han nog sluta med den ensamma-hjälten-grejen och lära sig samarbete. Och kanske, men bara kanske, kan han lära sig att slappna av lite ibland…

I rollerna:
Regi – Chris McKay
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Drama, Komedi, Animerad film
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Lego Batman


vaiana

I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med sin stora idol, den legendariska halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den actionspäckade färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.

I rollerna:
Regi – Ron Clements, John Musker
Speltid – 1 tim 54 min
Genre – Familjefilm, Animerad film, Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Vaiana(Moana)