Bromölla | Telefon: 0456-25857

suicidesquad

It feels good to be bad… Samla ett gäng fängslade superskurkar och förse dem med de kraftfullaste vapnen regeringen kan uppbringa. Skicka sedan iväg dem på uppdrag att besegra en fiende som sägs vara oövervinnlig. Underrättelseofficeren Amanda Waller har bestämt att enda lösningen är en grupp av omaka och förkastliga individer utan något att förlora är det enda som gäller. Gruppen inser dock snart att de inte blivit utvalda för att lyckas utan för att få skulden när de misslyckas. Ska Suicide Squad bestämma sig för att dö när de försöker lösa uppgiften eller är det var man för sig som gäller?

I rollerna:
Will Smith, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Scott Eastwood, Jared Leto, Ben Affleck, Cara Delevingne

Regi – David Ayer
Speltid – 2 tim 2 min
Genre – Action
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Suicide Squad


husdjuren

Favorit husdjuret Maxs liv vänds upp och ner när hans ägare kommer hem med en ouppfostrad blandras som heter Duke. Efter en tids gnabb måste det dock lägga sina gräl bakom sig. En förtjusande vit kanin som heter Snöboll bygger en armé av övergivna husdjur och planen är att hämnas på alla glada husdjur och deras ägare. Detta är såklart något som Max och Duke måste stoppa.

I rollerna:
Regi – Chris Renaud, Yarrow Cheney
Speltid – 1 tim 31 min
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – The Secret Life of Pets Svenskt tal


jason bourne

Matt Damon återvänder till sin mest ikoniska roll – som JASON BOURNE i filmen med samma namn. Paul Greengrass, regissören bakom The Bourne Supremacy och The Bourne Ultimatum står än en gång bakom kameran i detta nya kapitel av den populära serien, där CIA:s dödligaste ex-agent tvingas ut på ett nytt uppdrag.

I rollerna:
Matt Damon, Alicia Vikander, Julia Stiles, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones, Neve Gachev

Regi – Paul Greengrass
Speltid – 2 tim 4 min
Genre – Action
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Jason Bourne


ghostbusters

Över trettio år efter att originalfilmen tagit världen med storm, är GHOSTBUSTERS tillbaka och redo att fängsla en helt ny generation. Regissören Paul Feig har kombinerat den övernaturliga spänning som gjorde originalet så omtyckt, med en helt ny ensemble bestående av några av världens roligaste skådespelare. Gör dig redo att se dem rädda världen i sommar!

I rollerna:
Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth

Regi – Paul Feig
Speltid – 1 tim 57 min
Genre – Action, Science Fiction, Komedi
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Ghostbustersstar trek

I STAR TREK BEYOND utforskar Enterprises besättning de yttersta delarna av den outforskade rymden. Där kommer de i kontakt med en fiende som sätter dem, och allt som Federationen står för, på prov.

I rollerna:
Zoe Saldana, Chris Pine, Karl Urban, Idris Elba, Simon Pegg, Sofia Boutella, Zachary Quinto

Regi – Justin Lin
Speltid – 2 tim 2 min
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Star Trek Beyond


legendenomtarzan

Det har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan(Alexander Skarsgård), lämnade djungeln för ett liv som John Clayton III, Lord Greystoke, med sin älskade Jane (Margot Robbie) vid sin sida. Han har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet, omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.

I rollerna:
Alexander Skarsgård, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Djimon Hounsou, Ella Purnell, Rory J. Saper, Casper Crump, John Hurt

Regi – David Yates
Speltid – 1 tim 50 min
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – The Legend of Tarzan


iceage_affisch

Scrats ständiga jakt på det svårfångade ekollonet skjuter ut honom i rymden där han av misstag sätter igång flera kosmiska händelser som förändrar och hotar ICE AGE-världen. För att rädda sig själva måste Sid, Manny, Diego och resten av gänget lämna sina hem och ge sig ut på en resa som blir full av skratt, äventyr, exotiska platser och på vägen stöter de på en hel drös nya figurer.

I rollerna:
Regi – Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Speltid – 1 tim 40 min
Genre – Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Ice Age 5