Bromölla | Telefon: 0456-25857

deadpool

Marvels skruvade anti-hjälte och fanfavorit dyker nu äntligen upp på bio. Den tidigare legosoldaten Wade Wilson får efter en rad experiment helande krafter. Han antar alter-egot Deadpool och med sina nya förmågor och en mörk humor jagar han mannen som nästan förstörde hans liv. Ryan Reynolds spelar Deadpool och i övriga roller ser vi bland annat Morena Baccarin (Homeland) och T.J. Miller (Sillicon Valley).

I rollerna:
Ryan Reynolds, T.J. Miller, Morena Baccarin

Regi – Tim Miller
Speltid – 108 min
Genre – Action, Fantasy
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Deadpool


13hours

När allt gick fel, hade sex män modet att göra det som var rätt. Från regissören Michael Bay kommer actiondramat 13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI – den gripande, sanna berättelsen om sex elitsoldater med uppdraget att skydda personalen när terrorister attackerar en amerikansk förläggning i Benghazi, Libyen den 11 september 2012. Filmen är baserad på den bästsäljande boken ”13 Hours”, skriven av Mitchell Zuckoff samt delar ur det säkerhetsteam som berättelsen kretsar kring.

I rollerna:
Pablo Schreiber, John Krasinski, Max Martini, James Badge Dale, David Denman, Dominic Fumusa

Regi – Michael Bay
Speltid – 144 min
Genre – Drama, Action, Thriller
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – 13 Hours:The Secret Soldiers of Benghazi


howtobesingle

Det finns rätt sätt att vara singel och fel sätt och sen finns? Alice. Och Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York är fullt av singlar som söker rätt partner, oavsett om det är kärlek eller något tillfälligt. Någonstans mellan flörtiga sms och one-night stands behöver dessa ogifta människor en manual på HUR man är singel i en värld där definitionen av vad kärlek är ständigt förändras. Att ligga runt i staden som aldrig sover har aldrig varit roligare.

I rollerna:
Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Rebel Wilson (Pitch Perfect), Damon Wayans, Jr. (Let’s Be Cops) and Leslie Mann (This is 40).

Regi – Christian Ditter
Speltid – 110 min
Genre – Komedi, Romantisk komedi, Romantik
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – How to be Single


zoolander2

De forna manliga supermodellerna Derek Zoolander och Hansel gör comeback på catwalken!

I rollerna:
Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Olivia Munn, Benedict Cumberbatch, Kristen Wiig, Penélope Cruz

Regi – Ben Stiller
Speltid – 100 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Zoolander 2alvin

Dom är tillbaka och den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon och Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på ett resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Med andra ord är allt som vanligt för våra älskade jordekorrar.

I rollerna:
Regi – Walt Becker
Speltid – 86 min
Genre – Komedi, Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Alvin and the Chipmunks: The Road Chip