Bromölla | Telefon: 0456-25857

night before

Tre barndomsvänner har alltid haft en traditionsenlig partykväll varje julafton. I år finns det risk för att det blir deras sista, så nu gäller det att få den här kvällen att slå alla de tidigare med hästlängder!

I rollerna:
Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt, Anthony Mackie, Lizzy Caplan

Regi – Jonathan Levine
Speltid – 101 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – The Night Before


BOS_CampB_Engl_Credit_Block

Tom Hanks spelar advokaten James Donovan som på 60-talet hamnar mitt i kalla kriget när CIA ger honom i uppdrag att förhandla fram frigivningen av en tillfångatagen amerikansk pilot. I regi av Steven Spielberg baserat på ett manus av bröderna Coen och i övriga roller ser vi bl.a. Alan Alda (”MASH”) och Amy Ryan (”Birdman”).

I rollerna:
Tom Hanks, Alan Alda, Amy Ryan, Mark Rylance, Austin Stowell

Regi – Steven Spielberg
Speltid – 142 min
Genre – Drama, Thriller
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Bridge of spies


mockingjay2

Medan nationen Panem är i fullskaligt krig, konfronterar Katniss President Snow (Donald Sutherland) i en slutgiltig uppgörelse. Tillsammans med hennes närmaste vänner – Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) och Peeta (Josh Hutcherson) ger de sig ut på ett uppdrag där de måste riskera allt för att rädda Panems invånare samt arrangera ett lönnmordsförsök på President Snow som har blivit mer och mer besatt av att förgöra henne. De dödliga fällorna, fienderna samt moraliska valen som väntar kommer utmana Katniss mer än vad någon arena i Hungerspelen någonsin gjort.

I rollerna:
Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Julianne Moore, Natalie Dormer, Stef Dawson, Evan Ross, Philip Seymore Hoffman

Regi – Francis Lawrence
Speltid – 137 min
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – The Hunger Games – Mockingjay Part 2


En underbar jävla jul-20150915-1.indd

27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i fem år. Tillsammans med sin nära vän Cissi har de köpt ett ”karaktärsfullt” hus i Bromma. Det är i stort behov av renovering men ett rum på övervåningen har de prioriterat. Barnkammaren. Den är klar! Cissi är i nionde månaden. Vem är pappan? Det kan vara Oscar ELLER Simon? Tillsammans ska trion bilda familj. Detta är dock en hemlighet som de skjutit på att berätta för sina egna familjer i snart ett år. Nu finns det ingen återvändo, det kan inte vänta längre. Hemligheten måste fram! Och vilken tidpunkt vore mer perfekt än julafton – toleransens högtid. Dagen då alla måste älska varandra, och vara snälla mot varandra. Jesus födelsedag!

I rollerna:
Maria Lundqvist, Robert Gustafsson, Anastasios Soulis, Anton Lundqvist, Rakel Wärmländer, Michalis Koutsogiannakis, Inga Landgré, Helena Bergström m.fl.

Regi – Helena Bergström
Speltid – 115 min
Genre –
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – En underbar jävla julhotelltrans2

I HOTELL TRANSYLVANIEN 2 får vi än en gång ge oss ut på äventyr med Dracula och hans blodsugande gäng. Förändringens tid har kommit till hotellet. Draculas ”enbart monster”-policy har lättats, och nu är även människor välkomna. Men bakom stängda kistor oroar sig Dracula över att hans barnbarn Dennis, till hälften människa och till hälften vampyr, inte visar upp några vampyrdrag alls. Då Mavis och Johnny reser iväg för att besöka den mänskliga delen av släkten, en kulturkrock utan dess like, sätter därför Dracula sitt barnbarn i monster-bootcamp. Och som saker och ting inte vore illa nog, bestämmer sig Draculas vresige och väldigt, väldigt gammalmodiga pappa Vlad för att plötsligt besöka hotellet.

I rollerna:
Engelska röster: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Keegan-Michael Key, Mel Brooks

Regi – Genndy Tartakovsky
Speltid – 89 min
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – Hotel Transylvania 2