Bromölla | Telefon: 0456-25857

annabelle

Annabelle är tillbaka! Flera år efter den tragiska döden av deras lilla flicka, öppnar en dockmakare och hans fru upp sitt hem för en nunna och ett par flickor från ett barnhem. Men snart blir de måltavlan för dockmakarens besatta skapelse, Annabelle.

I rollerna:
Miranda Otto, Stephanie Sigman, Anthony LaPaglia

Regi – David F. Sandberg
Speltid – 1 tim 49 min
Genre – Skräck
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Annabelle 2: Creation
Premiärdatum – 2017-08-09


emoji

THE EMOJI MOVIE tar dig med till en hemlig värld, inuti din smartphone. Gömd i meddelande-appen ligger Textopolis, en pulserande storstad där alla dina favorit-emojis bor. I denna värld har alla invånare enbart ett ansiktsuttyck – alla utom Gene (T.J. Miller), en uttrycksfull emoji född utan filter och med förmågan att visa en rad olika känslor. Men Gene vill bara vara som alla andra. Tillsammans med vännerna Hi-5 (James Corden) och Jailbreak (Iliana Glazer) ger han sig ut på en app-täcktsfärd genom telefonens olika program på jakt efter koden som kan fixa honom. När en stor fara plötsligt uppenbarar sig blir det upp till de tre vännerna att försöka rädda hela telefonen innan den raderas för alltid.

I rollerna:
Regi – Tony Leonidis
Speltid – Ej klart
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Emoji Movie The
Premiärdatum – 2017-08-09


dark tower

Stephen Kings böcker om det mörka tornet har äntligen hittat till den vita duken. Den siste revolvermannen, Roland Deschain (Idris Elba), är fast i en evig kamp mot Walter O’Dim, även känd som mannen i svart (Matthew McConaughey). Roland är fast besluten att stoppa honom från att ta över det mörka tornet. Med världarnas öde på spel kommer gott och ont att drabba samman i den slutgiltiga striden, där enbart Roland står emellan mannen i svart och universums överlevnad.

I rollerna:
Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Abbey Lee, Jackie Earle Haley

Regi – Nikolaj Arcel
Speltid – 1 tim 35 min
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Dark Tower
Premiärdatum – 2017-08-16


hitmans bodyguard

Världens bästa livvakt får en ny klient, en ökänd torped. De har varit på motsatta sidor i åratal och hatar varandra. Nu måste de samarbeta och de har 24 timmar på sig att ta sig till Haag för att vittna mot en blodtörstig diktator.

I rollerna:
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung

Regi – Patrick Hughes
Speltid – 1 tim 51 min
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – The Hitman’s Bodyguard
Premiärdatum – 2017-08-18american made

I AMERICAN MADE återförenas Tom Cruise med Edge of Tomorrow-regissören Doug Liman. Filmen är ett internationellt äventyr baserat på den osannolika (men sanna) berättelsen om Barry Seal, en livsnjutande pilot som oväntat rekryteras av CIA för att leda en av de största hemliga operationerna i USA:s historia.

I rollerna:
Tom Cruise, Jesse Plemons, Domhnall Gleeson, Jayma Mays, Sarah Wright

Regi – Doug Liman
Speltid – Ej klart
Genre – Thriller, Crime
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – American Made
Premiärdatum – 2017-08-25


bilar

När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att #95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller!

I rollerna:
Regi – Brian Fee
Speltid – 1 tim 49 min
Genre – Action, Familjefilm, Animerad familjefilm, Fantasy
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Cars 3
Premiärdatum – 2017-09-01


det

Bill Skarsgård spelar huvudrollen i nya skräckfilmen DET som bygger på Stephen Kings välkända roman med samma namn. Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden?

I rollerna:
Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Javier Botet

Regi – Andrés Muschietti
Speltid – Ej klart
Genre – Skräck
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – IT
Premiärdatum – 2017-09-13


flatliners

I FLATLINERS genomför fem medicinstudenter ett vågat och riskfyllt experiment för att få en inblick i vad som finns på andra sidan döden. Genom att stoppa sina hjärtan i korta perioder ger de sig själva kontrollerade nära döden-upplevelser. I takt med att försöken blir allt mer riskfyllda tvingas deltagarna både konfrontera tidigare synder, och hantera de övernaturliga konsekvenser som uppstår när gränsen till den andra sidan överträds.

I rollerna:
Nina Dobrev, Ellen Page, James Norton, Kiersey Clemons, Diego Luna, Kiefer Sutherland, Charlotte McKinney

Regi – Niels Arden Oplev
Speltid – Ej klart
Genre – Ej angivet
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Flatliners
Premiärdatum – 2017-09-29