Bromölla | Telefon: 0456-25857

baywatch

I BAYWATCH får vi möta den Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) och hans nyanställde, yngre kollega, den kaxige Matt Brody (Zac Efron). Tillsammans försöker de sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där de båda arbetar som livräddare på stranden. Seth Gordon (Horrible Bosses) har regisserat denna filmatisering av kultTV-serien Baywatch.

I rollerna:
Alexandra Daddario, Dwayne Johnson, Priyanka Chopra, Zac Efron, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Jon Bass

Regi – Seth Gordon
Speltid – 1 tim 56 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Baywatch
Premiärdatum – 2017-06-02


mummy

Tom Cruise spelar huvudrollen i en helt ny version av legenden som fascinerat hela världen sedan mänsklighetens begynnelse: MUMIEN. Den egyptisk drottning Ahmanet (Sofia Boutella) väcks ur sin eviga vila för att hämnas på den värld som på ett orättvist sätt tog hennes liv. Med sig ur graven tar hon en ilska och ett hämndbegär som fått tryckkoka i en gravkammare i tusentals år. MUMIEN tar sig an den klassiska matinéfilmen med ett nytt grepp, och tar oss med på en resa från Mellanösterns svepande sanddyner till den underjordiska värld som gömmer sig under dagens London.

I rollerna:
Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Russell Crowe, Jake Johnson

Regi – Andy Muschietti
Speltid – 1 tim 38 min
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – The Mummy
Premiärdatum – 2017-06-09


rough night

ROUGHT NIGHT är en utmanande och garanterat barnförbjuden berättelse om fem college-vänner (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Iliana Glazer och Zoe Kravitz) som efter 10 år återförenas för en vild möhippa i Miami. Deras hårda festande tar en våldsamt underhållande vändning när de råkar döda en manlig strippa. Under tiden de försöker klara upp situationen tar deras kväll ytterligare några oväntade vändningar, vilka i slutändan för dem närmare varandra än de kanske någonsin tidigare varit.

I rollerna:
Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Iliana Glazer, Zoe Kravitz, Demi Moore, Colton Haynes

Regi – Lucia Aniello
Speltid – Ej klart
Genre – Drama, Komedi
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Rough Night
Premiärdatum – 2017-06-16


transformers

Det kommer ett ögonblick i varje människas liv då vi får chansen att göra verklig skillnad. I TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT kommer de jagade att bli hjältar, och hjältar byta sida. Enbart en värld kommer att överleva: deras, eller vår egen. Människan ligger i krig med Transformers, och Optimus Prime är försvunnen. Nyckeln till mänsklighetens framtida överlevnad ligger i det förflutna – i den begravda historien om hur Transformers först kom till Jorden. Krigets utgång vilar i händerna på en osannolik allians: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, en engelsk lord (Anthony Hopkins) och en Oxford-professor (Laura Haddock).

I rollerna:
Anthony Hopkins, Mark Wahlberg, Laura Haddock, John Goodman, Isabela Moner, Stanley Tucci, John Turturro, Josh Duhamel

Regi – Michael Bay
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Science Fiction
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Transformers: The Last Knight
Premiärdatum – 2017-06-24dumma mej

Teamet bakom filmsuccéerna, Dumma mej 1, 2 och Minionerna återvänder för ytterligare ett äventyr med Gru, Lucy och deras bedårande döttrar, Margo, Edith och Agnes – och förstås minionerna. I DUMMA MEJ 3 får vi möta en ny figur, skurken Balthazar Bratt, en före detta barnstjärna som nu vuxit upp och blivit besatt av karaktären han spelade på 80-talet.

I rollerna:
Engelska röster: Jenny Slate, Kristen Wiig, Steve Carell, Steve Coogan, Miranda Cosgrove, Russell Brand

Regi – Pierre Coffin, Chris Renaud
Speltid – 1 tim 30 min
Genre – Komedi, Animerad film
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Despicable Me 3
Premiärdatum – 2017-06-30


spiderman

Den unge Peter Parker/Spindelmannen (Tom Holland), som gjorde spektakulär debut i Captain America: Civil War, börjar utforska sin nyfunna identitet som nätsvingande superhjälte i SPIDER-MAN: HOMECOMING. Fortfarande exalterad över sin upplevelse med the Avengers återvänder Peter hem till sin moster May (Marisa Tomei), under sin mentor Tony Starks (Robert Downey Jr.) uppsikt. Han försöker återuppta sina dagliga rutiner, men kan inte riktigt släppa tanken på att få uträtta nya hjältedåd. När superskurken Vulture (Michael Keaton) dyker upp får han chansen – samtidigt som allt han håller kärt plötsligt befinner sig i stor fara.

I rollerna:
Tom Holland, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Jon Favreau

Regi – Jon Watts
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Spider-Man: Homecoming
Premiärdatum – 2017-07-05


apornas planet

De hyllade storfilmerna om Apornas Planet är nu tillbaka med nya APORNAS PLANET: STRIDEN och nu tvingas Caesar och hans apor in i en dödlig konflikt med en mänsklig armé ledd av en hänsynslös överste. Efter att aporna genomlidit fruktansvärda förluster brottas Caesar med sina mörka instinkter och påbörjar sin jakt på hämnd. När de till slut möts öga mot öga, kämpar Caesar och översten i en storslagen strid som kan avgöra ödet för båda arterna och planetens framtid…

I rollerna:
Woody Harrelson, Judy Greer, Andy Serkis, Steve Zahn, Toby Kebbel

Regi – Matt Reeves
Speltid – E klart
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – War for the Planet of the Apes
Premiärdatum – 2017-07-12


dunkirk

DUNKIRK är berättelsen om de hundratusentals brittiska och allierade trupper som blir invaderade och omringade på stranden vid Dunkerque av fientliga styrkor under andra världskriget.

I rollerna:
Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Aneurin Barnard, Jack Lowden, Fionn Whitehead, Harry Styles, Cillian Murphy, James D’Arcy

Regi – Christopher Nolan
Speltid – Ej klart
Genre – Drama, Action, Verklighetsbaserad, Krigsfilm
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Dunkirk
Premiärdatum – 2017-07-19