Bromölla | Telefon: 0456-25857

kongskullisland_affisch

Warner Bros. Pictures och Legendary Pictures ger oss en helt ny tolkning av Kong i detta äventyr av Jordan Vogt-Roberts (”The King of Summer”). En udda samling äventyrare skickas tillsammans till en outforskad ö i Stilla Havet, lika vacker som förrädisk. Vad de inte inser är att de är påväg rakt mot den mytiske Kongs område

I rollerna:
Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Toby Kebbell

Regi – Jordan Vogt-Roberts
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Kong: Skull Island
Premiärdatum – 2017-03-10


sonhetenodjuret

Nu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelsen om Skönheten och Odjuret till liv för första gången som en helt ny spelfilmsversion. Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.

I rollerna:
Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Emma Thompson, Ewan McGregor, Ian McKellen, Kevin Kline, Josh Gad och Stanley Tucci.

Regi – Bill Condon
Speltid – 2 tim 9 min
Genre – Fantasy, Romantik, Musik
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Beauty and the Beast
Premiärdatum – 2017-03-17


life

LIFE är berättelsen om ett sexmanna-team ombord på den internationella rymdstationen ISS, på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i människans historia: finna bevis för liv på planeten Mars. Allt eftersom forskningen fortskrider börjar deras metoder få oönskade konsekvenser, och livsformen de nyss upptäckt visar sig långt mer intelligent än någon hade kunnat föreställa sig.

I rollerna:
Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson

Regi – Daniel Espinoza
Speltid – Ej klart
Genre – Drama
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Life
Premiärdatum – 2017-03-24


Fast Furious

Med Dom och Letty på smekmånad, Brian och Mia förtidspensionerade och det övriga gänget på fri fot har alla i gruppen skaffat något som liknar vanliga liv. Men när en mystisk kvinna (oscarbelönade Charlize Theron) lockar in Dom på brottets bana, och dessutom får honom förråda de som står honom närmast, ställs de åter inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta. Från Kubas stränder och New Yorks gator till det arktiska klimatet vid Barents hav reser vår elitstyrka i jakt på en anarkist som hotar skapa globalt kaos. Samtidigt måste de också få tillbaks mannen som en gång gjorde dem alla till en familj.

I rollerna:
Dwayne Johnson, Charlize Theron, Jason Statham, Scott Eastwood, Vin Diesel, Helen Mirren, Jordana Brewster, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Lucas Black

Regi – F. Gary Gray
Speltid – Ej klart
Genre – Action
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Fast & Furious 8
Premiärdatum – 2017-04-12Guardians

Alla i Guardiansgänget är tillbaka: Chris Pratt som Peter Quill/Star Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax, Vin Diesel som rösten till Groot och Bradely Cooper som rösten till Rocket. Nu gäller det att nysta upp mysteriet med Peter Quills föräldrar, vilka var de?

I rollerna:
Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Kurt Russell

Regi – James Gunn
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Guardians of the galaxy vol.2
Premiärdatum – 2017-04-26


aliencovenant

Ridley Scott är tillbaka med ALIEN: COVENANT. När besättningen på rymdskeppet Covenant är på väg till en avlägsen planet i den bortre delen av galaxen, upptäcker de att vad de tidigare trott varit ett outforskat paradis i själva verket är en mörk och farlig värld. De tvingas fly från ett hot mer skrämmande än de någonsin kunnat föreställa sig…

I rollerna:
Michael Fassbender, Katherine Waterston, James Franco, Noomi Rapace, Guy Pearce

Regi – Ridley Scott
Speltid – Ej klart
Genre – Thriller, Science Fiction
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Alien: Covenant
Premiärdatum – 2017-05-17


pirates

Kapten Jack Sparrow (Johnny Depp) är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar (Javier Bardem). Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven. Orlando Bloom är tillbaka som Will Turner och Geoffrey Rush ser vi återigen som Kapten Hector Barbossa.

I rollerna:
Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Stephen Graham, Kevin McNally, Martin Klebba

Regi – Joachim Rønning och Espen Sandberg
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge
Premiärdatum – 2017-05-24


wonderwoman

Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessan av Amazonerna, tränad för att bli en oövervinnerlig krigare. När en amerikansk pilot kraschar på den paradisö hon växt upp, berättar han om en massiv konflikt som härjar utanför ön. Hon bestämmer sig för att lämna tryggheten, övertygad om att hon kan stoppa hotet. Tillsammans med andra kämpar hon för att stoppa alla krig och upptäcker då inte bara sina fulla krafter utan även hennes sanna öde.

I rollerna:
Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

Regi – Patty Jenkins
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Wonder Woman
Premiärdatum – 2017-06-02mumien

Tom Cruise spelar huvudrollen i en helt ny version av legenden som fascinerat hela världen sedan mänsklighetens begynnelse: MUMIEN. Den egyptisk drottning Ahmanet (Sofia Boutella) väcks ur sin eviga vila för att hämnas på den värld som på ett orättvist sätt tog hennes liv. Med sig ur graven tar hon en ilska och ett hämndbegär som fått tryckkoka i en gravkammare i tusentals år. MUMIEN tar sig an den klassiska matinéfilmen med ett nytt grepp, och tar oss med på en resa från Mellanösterns svepande sanddyner till den underjordiska värld som gömmer sig under dagens London.

I rollerna:
Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Russell Crowe, Jake Johnson

Regi – Andy Muschietti
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – The Mummy
Premiärdatum – 2017-06-09