Bromölla | Telefon: 0456-25857

Hereditary_70x100.indd

En kvinna som försöker komma över sin moders död börjar sakta misstänka att det något ondskefullt håller på att hända med hennes dotter. Eller hennes son. Eller i henne själv…

I rollerna:
Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro

Regi – Ari Aster
Speltid – 2 tim 6 min
Genre – Drama, Skräck, Mysterie
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Hereditary
Premiärdatum – 2018-07-27


fallout

Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. I MISSION: IMPOSSIBLE – FALLOUT kämpar Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) tillsammans med några bekanta allierade (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) i en tävling mot tiden efter ett misslyckat uppdrag. Henry Cavill, Angela Bassett och Vanessa Kirby är också med i den dynamiska rollistan och filmskaparen Christopher McQuarrie återvänder till rodret.

I rollerna:
Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Henry Cavill, Angela Bassett, Vanessa Kirby

Regi – Christopher McQuarrie
Speltid – 2 tim 27 min
Genre – Action, Thriller, Äventyr
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Mission: Impossible Fallout
Premiärdatum – 2018-08-03


Darkestminds

Efter att en smitta utrotat närmare 98% av barnen i USA, utvecklar de resterande överlevande barnen övernaturliga krafter och placeras i bestraffningsläger. När en 16-årig tjej rymmer från sitt läger ansluter hon sig till en grupp andra tonåringar som är på flykt från regeringen. THE DARKEST MINDS är baserad på den välkända bokserien skriven av Alexandra Bracken.

I rollerna:
Amandla Stenberg, Mandy Moore, Gwendoline Christie, Harris Dickinson, Patrick Gibson, Miya Cech, Skylan Brooks

Regi – Jennifer Yuh Nelson
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Thriller, Science Fiction
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – The Darkest Minds
Premiärdatum – 2018-08-10


meg

Jason Statham spelar huvudrollen i actionthrillern THE MEG där vi får följa ett internationellt undervattensteam som attackerats av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Nu ligger deras ubåt på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti… I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor (Statham) för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som Megalodon.

I rollerna:
Jason Statham, Ruby Rose, Li Bingbing, Rainn Wilson, Cliff Curtis

Regi – Jon Turteltaub
Speltid – 1 tim 53 min
Genre – Action, Thriller, Skräck
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – The Meg
Premiärdatum – 2018-08-17Showdogs

SHOW DOGS, med Will Arnett, Chris ”Ludacris” Bridges, Natasha Lyonne, Jordin Sparks, Gabriel Iglesias, Shaquille O’Neal, Alan Cumming, och Stanley Tucci i rollerna, är en familjekomedi om ett osannolikt detektivpar. För att kunna lösa sitt största fall någonsin, jobbar en detektiv (Arnett) och hans hund-partner ( Chris ”Ludacris” Bridges) under täckmantel på världens mest exklusiva hundutställning.

I rollerna:
Stanley Tucci, Will Arnett, Alan Cumming, Natasha Lyonne, Shaquille O’Neal, RuPaul, Gabriel Iglesias, Ludacris m fl

Regi – Raja Gosnell
Speltid – 1 tim 32 min
Genre – Komedi, Familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Show Dogs
Premiärdatum – 2018-08-17


Spywhudumpedme

Audrey (Mila Kunis) och Morgan (Kate McKinnon), två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team dödliga mördare tätt efter. Duon förvånar sig själva med att kasta sig rätt in i en internationell konspiration i en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen

I rollerna:
Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson, Hasan Minhaj

Regi – Susanna Fogel
Speltid – 1 tim 56 min
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – The Spy Who Dumped Me
Premiärdatum – 2018-08-24


equalizer2

I Denzel Washington första uppföljare någonsin återser vi honom som Robert McCall. Han skipar en obeveklig rättvisa för de utsatta och förtryckta – men hur långt kommer han att gå när det gäller någon han älskar?

I rollerna:
Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Jonathan Scarfe, Sakina Jaffrey

Regi – Antoine Fuqua
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Thriller, Crime
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Equalizer 2, The
Premiärdatum – 2018-08-24


Slenderman

Skräckfilm inspirerad av fenomenet Slenderman.

I rollerna:
Joey King, Julia Goldani Telles, Annalise Basso

Regi – Sylvain White
Speltid – Ej klart
Genre – Skräck
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Slender Man
Premiärdatum – 2018-08-31BookClub_70x100_2018-05-07_final.indd

Diane (Diane Keaton) är nybliven änka efter 40 års äktenskap. Vivian (Jane Fonda) njuter av män utan att ha några tankar på vidare relation. Sharon (Candice Bergen) försöker fortfarande komma över en skilsmässa sedan ett årtionde. Carols (Mary Steenburgen) äktenskap går på tomgång efter 35 år. Denna hysteriska film handlar om fyra kvinnor i en livslång vänskap vars liv vänds upp och ner när deras bokklubb bestämmer sig för att läsa ”Femtio nyanserna av grått”. Från att upptäcka ny romantik till att återuppliva gamla flammor, inspirerar de varandra för att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa kapitlet.

I rollerna:
Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Don Johnson, Alicia Silverstone, Craig T. Nelson, Richard Dreyfuss

Regi – Bill Holderman
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Book Club
Premiärdatum – 2018-08-31


Superhjältarna

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

I rollerna:
Regi – Brad Bird
Speltid – 1 tim 58 min
Genre – Animerad film, Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – The Incredibles 2
Premiärdatum – 2018-08-31


Black klansman

Från den visionära filmskaparen Spike Lee kommer nu den otroliga men sanna historien om en amerikanske hjälte. Det är tidigt 70-tal – en kaosartad tid kantad av slaget om medborgliga rättigheter. Ron Stallworth blir den första kriminalaren med afroamerikansk bakgrund på Colorado Springs-polisstation. Hans anställning välkomnas med skepticism och öppen hotfullhet av både kollegor och chefer. Helt orädd beslutar sig Stallworth för att göra sig ett namn och skapa förändring i samhället. Han ger sig djärvt ut på ett farligt uppdrag: att infiltrera och avslöja Ku Klux Klan. Förställd till rasist kontaktar Stallworth gruppen och snart blir han inbjuden i den innersta kretsen.

I rollerna:
John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Robert John Burke, Japser Pääkönen

Regi – Spike Lee
Speltid – 2 tim 8 min
Genre – Drama, Action
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – BlacKkKlansman
Premiärdatum – 2018-09-07


Alpha

Under sin första jakt med stammens främsta jägare såras en man och lämnas för att dö. När han vaknar upp är han själv och allvarligt skadad, och för att överleva måste han navigera den ogästvänliga, oförlåtande vildmarken. En ensam varg, också övergiven av sin flock, blir mannens enda sällskap och allierade i kampen mot oräkneliga faror och odds som starkt talar emot att de ska hinna hem före den livsfarliga vintern anländer.

I rollerna:
Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela, Natassia Malthe, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Mercedes de la Zerda, Jens Hultén

Regi – Albert Hughes
Speltid – Ej klart
Genre – Drama, Action, Thriller
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Alpha
Premiärdatum – 2018-09-21