Bromölla | Telefon: 0456-25857

Han är en hårdkokt politisk journalist med en talang för problem. Hon är en av landets högsta diplomater med en talang för … ja, allting. När Fred Flarsky (Seth Rogen) återförenas med sin första förälskelse som också råkar vara den nuvarande amerikanska statssekreteraren Charlotte Field (Charlize Theron), charmar han henne med sin ironiska humor och hans minnen av hennes ungdomliga idealism. I sina förberedelser för att ta sig in i Vita Huset, anlitar Charlotte Fred för att hjälpa till med att skriva hennes kampanjtal och deras omistliga attraktion leder till en världsomspännande kärleksaffär. Men Freds sorglösa och lite obetänksamma öppenhet, historiskt och nuvarande, kan stoppa hennes valkampanj innan den ens börjar. Filmen omdefinierar termen ”internationella relationer” med en respektlös, rolig och oväntad kärlek

I rollerna:
Seth Rogen, Charlize Theron, Alexander Skarsgård, Andy Serkis, O’Shea Jackson Jr., Randall Park

Regi – Jonathan Levine
Speltid – 2 tim 5 min
Genre – Komedi, Romantisk komedi, Romantik
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Long Shot
Premiärdatum – 2019-05-03


Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim (Justice Smith) ta reda på vad som hänt. Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu (Ryan Reynolds). Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

I rollerna:
Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe

Regi – Rob Letterman
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Animerad film
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Detective Pikachu
Premiärdatum – 2019-05-08


I rollerna:
Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane, Anjelica Huston, Laurence Fishburne, Jason Mantzoukas

Regi – Chad Stahelski
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Thriller, Crime
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – John Wick: Chapter 3 – Parabellum
Premiärdatum – 2019-05-15


I denna spelfilmsversion av den animerade klassikern möter vi Anden (Will Smith), som har kraften att ge tre önskningar till den som har den magiska lampan. Aladdin (Mena Massoud) är den gatsmarte småtjuven som förälskar sig i sultanens vackra dotter Jasmin (Naomi Scott). Jasmin vill kunna påverka sitt liv, men hennes far vill allra helst hitta en äkta man till henne. Under tiden smider den onde trollkarlen Jafar (Marwan Kenzari) planer på att avsätta Sultanen för att själv få styra Agrabah.

I rollerna:
Will Smith, Billy Magnussen, Naomi Scott, Mena Massoud, Nasim Pedrad, Marwan Kenzari

Regi – Guy Ritchie
Speltid – Ej klart
Genre – Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Aladdin (live action)
Premiärdatum – 2019-05-22Efter framgångarna med ”Godzilla” och ”Kong: Skull Island” kommer nu nästa kapitel i Warner Bros. Pictures och Legendary Pictures monsteruniversum. GODZILLA: KING OF THE MONSTERS är ett episkt actionäventyr där vi får vi följa den krypto-zoologiska byrån Monarchs möte med några av filmhistoriens största monster. När de forntida superarterna man länge bara trodde var en myt reser sig igen står hela mänsklighetens existens på spel.

I rollerna:
Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, O’Shea Jackson, Ken Watanabe och Zhang Ziyi

Regi – Michael Dougherty
Speltid – 2 tim 12 min
Genre – Action, Skräck
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Godzilla: King of the Monsters
Premiärdatum – 2019-05-29


Berättelsen om legendaren Elton Johns liv, från de tidiga åren som underbarn vid Royal Academy of Music genom hans långa och betydande musikaliska samarbete med Bernie Taupin.

I rollerna:
Taron Edgerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howard, Richard Madden

Regi – Dexter Fletcher
Speltid – Ej klart
Genre – Drama, Verklighetsbaserad, Musik
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Rocketman
Premiärdatum – 2019-05-29


Under ett räddningsuppdrag i rymden träffas Jean Grey av en mystisk kraft som nästan dödar henne. När hon återvänder hem gör den henne inte bara starkare utan också extremt instabil. I takt med att Jean alltmer tappar kontrollen tvingas X-Men att enas – inte bara för att rädda en av sina egna – utan också för att rädda världen från de utomjordingar som vill utnyttja kraften till att ta över universum.

I rollerna:
James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Jessica Chastain

Regi – Simon Kinberg
Speltid – Ej klart
Genre – Action
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – X-Men: Dark Phoenix
Premiärdatum – 2019-06-05


Disneys klassiska succé kommer nu i ny tappning. Donald Glover gör rösten till Simba, Seth Rogen och Billy Eichner har lånat sina röster till Pumba & Timon, som Scar hör vi Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones gör rösten till Mufasa, och som Nala hör vi Beyoncé.

I rollerna:
Engelska röster: Donald Glover, Seth Rogen, Billy Eichner, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Beyoncé

Regi – Jon Favreau
Speltid – Ej klart
Genre – Familjefilm, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – The Lion King ( Live Action)
Premiärdatum – 2019-07-17