Bromölla | Telefon: 0456-25857

Spywhudumpedme

Audrey (Mila Kunis) och Morgan (Kate McKinnon), två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team dödliga mördare tätt efter. Duon förvånar sig själva med att kasta sig rätt in i en internationell konspiration i en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen

I rollerna:
Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson, Hasan Minhaj

Regi – Susanna Fogel
Speltid – 1 tim 56 min
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – The Spy Who Dumped Me
Premiärdatum – 2018-08-24


equalizer2

I Denzel Washington första uppföljare någonsin återser vi honom som Robert McCall. Han skipar en obeveklig rättvisa för de utsatta och förtryckta – men hur långt kommer han att gå när det gäller någon han älskar?

I rollerna:
Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Jonathan Scarfe, Sakina Jaffrey

Regi – Antoine Fuqua
Speltid – 2 tim 1 min
Genre – Action, Thriller, Crime
Åldersgräns – 15 år
Originaltitel – Equalizer 2, The
Premiärdatum – 2018-08-24


BookClub_70x100_2018-05-07_final.indd

Diane (Diane Keaton) är nybliven änka efter 40 års äktenskap. Vivian (Jane Fonda) njuter av män utan att ha några tankar på vidare relation. Sharon (Candice Bergen) försöker fortfarande komma över en skilsmässa sedan ett årtionde. Carols (Mary Steenburgen) äktenskap går på tomgång efter 35 år. Denna hysteriska film handlar om fyra kvinnor i en livslång vänskap vars liv vänds upp och ner när deras bokklubb bestämmer sig för att läsa ”Femtio nyanserna av grått”. Från att upptäcka ny romantik till att återuppliva gamla flammor, inspirerar de varandra för att göra nästa kapitel i sina liv till det bästa kapitlet.

I rollerna:
Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia, Don Johnson, Alicia Silverstone, Craig T. Nelson, Richard Dreyfuss

Regi – Bill Holderman
Speltid – 1 tim 44 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Book Club
Premiärdatum – 2018-08-31


Superhjältarna

Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet och Dash för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar.

I rollerna:
Regi – Brad Bird
Speltid – 1 tim 58 min
Genre – Animerad film, Animerad familjefilm, Äventyr
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – The Incredibles 2
Premiärdatum – 2018-08-31nun

När en ung nunna tar sitt liv på ett kloster i Rumänien skickar Vatikanen en präst och hans lärling för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten? De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den demoniska nunnan som tidigare skrämde oss i ”The Conjuring 2”.

I rollerna:
Demian Bichir, Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Bonnie Aarons

Regi – Corin Hardy
Speltid – Ej klart
Genre – Thriller, Skräck
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – The Nun
Premiärdatum – 2018-09-07


Black klansman

Från den visionära filmskaparen Spike Lee kommer nu den otroliga men sanna historien om en amerikanske hjälte. Det är tidigt 70-tal – en kaosartad tid kantad av slaget om medborgliga rättigheter. Ron Stallworth blir den första kriminalaren med afroamerikansk bakgrund på Colorado Springs-polisstation. Hans anställning välkomnas med skepticism och öppen hotfullhet av både kollegor och chefer. Helt orädd beslutar sig Stallworth för att göra sig ett namn och skapa förändring i samhället. Han ger sig djärvt ut på ett farligt uppdrag: att infiltrera och avslöja Ku Klux Klan. Förställd till rasist kontaktar Stallworth gruppen och snart blir han inbjuden i den innersta kretsen.

I rollerna:
John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Robert John Burke, Japser Pääkönen

Regi – Spike Lee
Speltid – 2 tim 15 min
Genre – Drama, Action
Åldersgräns – 11 årt
Originaltitel – BlacKkKlansman
Premiärdatum – 2018-09-07


mile22

Ett elitförband med amerikanska underrättelseoffierer får hjälp av en hemlig taktisk specialstyrka i ett försök att smuggla en ljuskygg och hemlig polis som sitter på väldigt känslig information som kan skada rikets säkerhet.

I rollerna:
Mark Wahlberg, Iko Uwais, Lauren Cohan, Ronda Rousey, John Malkovich

Regi – Peter Berg
Speltid – 1 tim 35 min
Genre – Action
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Mile 22
Premiärdatum – 2018-09-07


predator

Jakten fortsätter på hemmaplan när THE PREDATOR är tillbaka. Genetiskt uppgraderade med DNA från andra arter är universums farligaste jägare den här gången starkare, smartare och dödligare än någonsin. När en ung pojke av misstag råkar trigga deras återkomst till jorden kan bara ett gäng avdankade ex-soldater och en missnöjd NO-lärare förhindra slutet för mänskligheten

I rollerna:
Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro, Boyd Holbrook, Edward James Olmos, Sterling K. Brown, Trevante Rhodes

Regi – Shane Black
Speltid – 1 tim 41 min
Genre – Action, Skräck, Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – The Predator
Premiärdatum – 2018-09-14Alpha

Under sin första jakt med stammens främsta jägare såras en man och lämnas för att dö. När han vaknar upp är han själv och allvarligt skadad, och för att överleva måste han navigera den ogästvänliga, oförlåtande vildmarken. En ensam varg, också övergiven av sin flock, blir mannens enda sällskap och allierade i kampen mot oräkneliga faror och odds som starkt talar emot att de ska hinna hem före den livsfarliga vintern anländer.

I rollerna:
Kodi Smit-McPhee, Leonor Varela, Natassia Malthe, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Mercedes de la Zerda, Jens Hultén

Regi – Albert Hughes
Speltid – 1 tim 36 min
Genre – Drama, Action, Thriller
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Alpha
Premiärdatum – 2018-09-21


searching

Efter att David Kims 16-åriga dotter försvinner påbörjas en utredning och en kriminalare blir tilldelad fallet. Men 37 timmar senare och utan en enda ledtråd bestämmer sig David för att leta på det enda stället ingen ännu letat. Stället där alla hemligheter finns samlade; hans dotter dator. David måste följa sin dotters digitala avtryck genom de kommunikationsmedlen vi använder varje dag i den här hypermoderna thrillern.

I rollerna:
John Cho, Debra Messing, Joseph Lee, Michelle La

Regi – Aneesh Chaganty
Speltid – 1 tim 42 min
Genre – Thriller
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Searching
Premiärdatum – 2018-09-21


smallfoot

Nu vänds den legendariska myten om Bigfoot upp-och-ner när den unga och energiska Yetin plötsligt hittar något som han inte trodde existerade, en människa! Nyheten kring denna ”smallfoot” ger honom berömmelse och kanske finns det nu en chans att få flickan i hans drömmar. Men samtidigt skapar nyheten kaos i det lilla Yeti-samhället över vad mer som kan tänkas gömma sig där ute i den stora vida världen, bortom deras egna lilla snötäckta by. Smallfoot är berättelsen om vänskap, mod och lyckan över att upptäcka nya ting! Det här blir yeti-kul!

I rollerna:
Regi – Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Speltid – ej klart
Genre – Familjefilm, Animerad film, Äventyr, Barnfilm
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Smallfoot
Premiärdatum – 2018-09-28


venom

En av Marvels mest gåtfulla och komplexa tuffingar kan snart ses på bioduken med Oscar®belönade Tom Hardy i rollen som den dödliga beskyddaren Venom.

I rollerna:
Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott

Regi – Ruben Fleischer
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Science Fiction, Skräck
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Venom
Premiärdatum – 2018-10-05