Bromölla | Telefon: 0456-25857

Creed2 kopiera

I uppföljaren till Rocky-spinoffen får tungviktsboxarmästaren Adonis Creed en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse. Adonis och Rocky konfronteras med sitt delade arv, ifrågasätter vad som är värt att slåss för, och upptäcker att inget är viktigare än familjen. Sylvester Stallone och Dolph Lundgren är tillbaka i rollerna som Rocky och Ivan, men denna gång möts de inte i ringen utan som tränare åt varsin boxare.

I rollerna:
Sylvestr Stallone, Dolph Lundgren, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Florian Munteanu, Wood Harris

Regi – Steven Caple Jr
Speltid – 2 tim 10 min
Genre – Drama
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Creed II
Premiärdatum – 2018-11-23


Sune_vs_Sune_70x100_SE_Final.indd

Sune är hemma från skolan de första dagarna i mellan stadiet. När han kommer tillbaka är hans plats upptagen av en kille som är rolig, snygg, populär och lite mer tjejtjusare än Sune. Till råga på allt heter han också Sune. Vår Sune blir kallad Sune 2 och han känner sig ersatt. När dessutom den nye Sune får huvudrollen I skolans pjäs Romeo och Julia finns ingen återvändo. Hela familjen engageras i kampen för att Sune ska få vara Sune, eller åtminstone Sune 1!

I rollerna:
Fredrik Hallgren, Tea Stjärne, Elis Gerdt, Sissela Benn, Baxter Renman, John Österlund, Lily Wahlsteen, Shima Niavarani, William Spetz

Regi – Jon Holmberg
Speltid – 1 tim 29 min
Genre – Familjefilm
Åldersgräns – 7 år
Originaltitel – Sune vs Sune
Premiärdatum – 2018-11-30


Robin Hood

Ett nytt fräscht visuellt och actionfyllt äventyr av den klassiska berättelsen om Robin Hood. I den stjärnspäckade ensemblen ser vi Taron Egerton (Kingsman, The Secret Service) som Robin Hood, Jamie Foxx (Django Unchanged, Baby Driver) som Little John, Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey) som Will Scarlet, Eve Hewson (Spionernas bro) som Maid Marian och Ben Mendelsohn (Rouge One) som den ondskefulla Sheriffen av Nottinghamn

I rollerna:
Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Jamie Dornan, Eve Hewson

Regi – Otto Bathurst
Speltid – 1 tim 56 min
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – Från 11 år
Originaltitel – Robin Hood
Premiärdatum – 2018-11-30


mortal engines

Tusentals år efter att en katastrof förstörde civilisationen har mänskligheten anpassat sig och ett nytt sätt att leva har utvecklats. Gigantiska vandrande städer rör sig nu över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. Tom Natsworthy (Robert Sheehan) – som kommer från en lägre nivå av den stora rovstaden London – kämpar för sin egen överlevnad efter att han mött den farliga Hester Shaw (Hera Hilmar). Två motsatser, vars vägar aldrig borde ha korsat, bildar en osannolik allians, vars öde det är att förändra framtiden.

I rollerna:
Robert Sheehan, Hera Hilmar, Hugo Weaving, Frankie Adams, Stephen Lang och Caren Pistorius.

Regi – Christian Rivers
Speltid – 2 tim 8 min
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – Mortal Engines
Premiärdatum – 2018-12-07spiderman

Miles Morales är en 13-åring från Broooklyn och en Spider-Man olik alla andra vi någonsin sett tidigare. Han är en klipsk tonåring som gillar att hänga med sina vänner och vara som barn i den åldern är mest. Men vad hans vänner inte vet är att Miles också lär sig att omfamna ett helt nytt och oväntat liv som den helt nye Spider-Man! Med hjälp av några överraskande nya vänner lär Miles sig att hitta hjälten inom sig.

I rollerna:
Regi – Bob Persichetti, Peter Ramsey och Rodney Rothman
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Familjefilm, Animerad film
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Spider-Man: Into The Spider-Verse (aka Animated Spiderman)
Premiärdatum – 2018-12-14


aquaman

Från regissören James Wan kommer nu det visuellt storslagna och actionspäckade äventyret AQUAMAN. Efter händelserna i Justice League fångas Arthur Curry – den motvilliga härskaren av Atlantis – i en strid som hotar både hans hav och folk.

I rollerna:
Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman

Regi – James Wan
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Aquaman
Premiärdatum – 2018-12-14


lyckligarekaningenvara kopiera

Lyckligare kan ingen vara kretsar runt fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. En dråplig och rörande film om mänsklighetens främsta gemensamma nämnare, längtan efter att älska och att bli älskad.

I rollerna:
David Hellenius, Helena af Sandeberg, Kjell Bergqvist, Sanna Sundqvist, Adam Lundgren, Celie Sparre, Filip Berg, Dilan Gwyn Monica Albornoz och Eagle-Eye Cherry.

Regi – Staffan Lindberg
Speltid – Ej klart
Genre – Romantisk komedi
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Lyckligare kan ingen vara
Premiärdatum – 2018-12-21


Bamse_70x100.indd

Ännu ett nytt härligt bioäventyr med Bamse och hans vänner intar biograferna. I denna film återser vi många karaktärer vi mött i de tidigare två filmerna och de tar oss med på ett spännande nytt äventyr både på land och till havs, där våra vänner möter nya typer och utmaningar. I Bamse och Dunderklockan måste Bamse lära sig något viktigt; att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå

I rollerna:
Regi – Christian Ryltenius
Speltid – 1 tim
Genre – Barnfilm
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Bamse och dunderklockan
Premiärdatum – 2018-12-21Mary Poppins kopiera

Emelie Blunt är Mary Poppins, den praktiskt taget helt perfekta barnsköterskan med unika magiska färdigheter. Hon kan förvandla den tråkigaste uppgift till ett oförglömligt, fantastiskt äventyr. I den här helt nya uppföljaren kommer Mary Poppins tillbaka för att hjälpa nästa generation i Banks-familjen hitta den glädje som saknas i deras liv. Den gåtfulla barnsköterskan får hjälp av sin vän Jack (Lin-Manuel Miranda), en optimist som har till yrke att tända lamporna på Londons gator, och som sprider både ljus och glädje

I rollerna:
Emily Blunt, Meryl Streep, Emily Mortimer, Colin Firth, Angela Lansbury, Julie Walters, Ben Whishaw, Dick Van Dyke, Pixie Davies, Lin-Manuel Miranda

Regi – Rob Marshall
Speltid – Ej klart
Genre – Familjefilm, Fantasy, Musikal
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Mary Poppins Return


Bumblebee

Året är 1987. Bumblebee är på flykt och tar skydd på ett skrotupplag i en liten kalifornisk strandstad, där den unga flickan Charlie, en osäker tonåring, hittar den stridsärrade och skadade Bumblebee.

I rollerna:
Hailee Steinfeld, John Cena, Pamela Adlon m fl

Regi – Travis Knight
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Science Fiction
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Bumblebee
Premiärdatum – 2018-12-25


HolmesWatson

Komedi med Arthur Conan Doyle’s klassiska romanfigurer Sherlock Holmes och doktor Watson.

I rollerna:
Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes, Rebecca Hall, Hugh Laurie m fl

Regi – Etan Cohen
Speltid – Ej klart
Genre – Komedi, Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Holmes & Watson
Premiärdatum – 2019-01-02


Glass

Från Unbreakable ser vi återigen Bruce Willis i rollen som David Dunne och Samuel L. Jackson som Elija Price, även känd under sin pseudonymen Mr Glass. James McAvoy återvänder från Split och repriserar sin roll som Kevin Wendell Crump och alla de olika personligheter som finns inom honom. Även Anya Taylor-Joy, som spelade Casey Cooke, den enda fången som överlevde mötet med The Beast, återkommer i sin roll. Glass tar vid där Split slutade och Dunn jagar nu Crumbs övernaturliga alter ego The Beast i en allt intensivare jakt. I skuggorna väntar Price, som sitter inne med avgörande hemligheter rörande de bägge männen.

I rollerna:
Bruce Willis, Sarah Paulson, James McAvoy, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy

Regi – M. Night Shyamalan
Speltid – Ej klart
Genre – Thriller
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Glass
Premiärdatum – 2019-01-18