Bromölla | Telefon: 0456-25857

a quiet place

Om de inte kan höra dig, så kan de inte jaga dig.

I rollerna:
Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Cade Woodward

Regi – John Krasinski
Speltid – Ej klart
Genre – Drama, Thriller, Skräck
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – A Quiet Place
Premiärdatum – 2018-04-06


blockers

När tre föräldrar snubblar över sina döttrars plan att bli av med oskulden under sin balkväll sjösätter de en hemlig operation med målet att förhindra tonåringarna att gå i mål med sina planer.

I rollerna:
John Cena, Leslie Mann, Kathryn Newton, Graham Phillips, Ike Barinholtz, Gideon Adlon, Ramona Young

Regi – Kay Cannon
Speltid – 1 tim 42 min
Genre – Komedi
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Blockers
Premiärdatum – 2018-04-06


rampage

I nya actionäventyret RAMPAGE får vi följa Davis Okoye (Dwayne Johnson), en man som håller människor på avstånd men däremot har ett väldigt starkt band med en synnerligen intelligent gorilla som han har tagit hand om sedan den föddes. Plötsligt går ett vetenskapligt experiment väldigt fel och förvandlar den snälla apan till ett gigantiskt monster. Och för att göra saken ännu värre, upptäcker han snart att det finns fler nyskapade alfadjur som river kors och tvärs över Nordamerika och förstör allt i sin väg. Samtidigt måste Okoye försöka få fram ett motgift, inte bara för att förhindra en global katastrof, men också för att rädda varelsen som en gång var hans vän. I filmen ser vi även svenska Malin Åkerman och Oscarsnominerade Naomie Harris.

I rollerna:
Dwayne Johnson, Malin Åkerman, Jeffrey Dean Morgan, Naomie Harris, Laura Distin

Regi – Brad Peyton
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Rampage
Premiärdatum – 2018-04-13


deathwish_70x100_SE.indd

Nu kommer regissören Eli Roths nytolkning av den klassiska thrillern Death Wish från 1974. Kirurgen Dr Paul Kersey (Bruce Willis) lever med sin fru (Elisabeth Shue) och tonårsdotters (Camila Morrone) i en lugn förort till Chicago. Pauls enda kontakt med stadens eskalerande våld är genom de offer han vårdar på sin akutmottagning. Tills en dag – då hans fru och dotter blir brutalt överfallna i sitt hem. Polisen har inga resurser att utreda dådet men Paul är fast besluten att skipa rättvisa och tar själv upp den blodiga jakten på förövarna. Snart börjar medierna rapportera om en anonym gärningsman som brutalt mördar stans kriminella. Paul slits mellan att vara en vanlig familjeman och en brottsbekämpande skuggfigur; en kirurg som plockar kulor ur offrens kroppar och en skoningslös hämnare som jagas av både media och polis. Vem är egentligen ”The Grim Reaper” – en skyddsängel eller en grym bödel?

I rollerna:
Bruce Willis, Elisabeth Shue, Vincent D’onofrio, Jack Kesy, Dean Norris, Mike Epps

Regi – Eli Roth
Speltid – 1 tim 48 min
Genre – Drama, Action, Thriller, Crime
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – Death Wish
Premiärdatum – 2018-04-13SherlockGnomes_685x1015_DK.indd

När trädgårdstomtarna i Gnomeo och Julias trädgård plötsligt börjar försvinna kallar de in Sherlock Gnomes för att avslöja kidnapparen och rädda vännerna. Den kände detektiven och svurne beskyddaren av Londons trädgårdstomtar tar tillsammans med sin medhjälpare Watson sig an fallet. Mysteriet tar våra tomtar med på ett spännande äventyr där de träffar nya vänner och upptäcker en outforskad del av staden.

I rollerna:
Svenska röster av: Liv Mjönes, Aksel Morisse, Andreas Rothlin Svensson, Gustaf Hammarsten, Christine Meltzer, Sarah Dawn Finer m.fl.

Regi – John Stevenson
Speltid – Ej klart
Genre – Animerad familjefilm
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Sherlock Gnomes
Premiärdatum – 2018-04-20


avengers

The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar.

I rollerna:
Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr, Chris Pratt, Zoe Saldana, Brie Larson, Vin diesel, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch m.fl.

Regi – Anthony Russo, Joe Russo
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Avengers: Infinity War- Part I
Premiärdatum – 2018-04-25


small caps v7

Wes Anderson (Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums) är tillbaka! I nya filmen ISLE OF DOGS får vi möta 12-årige Atari Kobayashi som arbetar för den korrupte borgmästaren i staden. När alla hundar i MegasakiCity en dag blir beordrade att skickas iväg från staden till en stor soptipp, så tar Atari saken i egna händer och beger sig i sitt miniatyrflygplan till Trash Island i hopp om att hitta sin vakthund Spots. Med hjälp av sina nyvunna byrackor till vänner, påbörjas ett episkt äventyr som kommer att avgöra framtiden för hela prefekturen.

I rollerna:
Scarlett Johansson, Greta Gerwig, Frances McDormand

Regi – Wes Anderson
Speltid – 1 tim 41 min
Genre – Animerad film
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Isle of Dogs
Premiärdatum – 2018-05-04


deadpool2

Efter att ha överlevt en attack från ett dödligt nötkreatur, kämpar den vanställde kafeteriakocken (Wade Wilson) med att uppfylla sin dröm om att bli Mayberrys hetaste bartender, samtidigt som han försöker att lära sig att stå ut med sin dåliga smak. I jakten på att återfinna sin krydda i tillvaron, måste Wade bekämpa ninjor, yakuza-maffian och ett gäng sexuellt aggressiva hundar, när han reser jorden runt för att förstå vikten av familjen, vänskap och smak- samt få en nyupptäckt äventyrslust och den eftertraktade kaffekoppstiteln ”Världens bästa älskare”.

I rollerna:
Josh Brolin, Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz

Regi – David Leitch
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Komedi, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Deadpool 2
Premiärdatum – 2018-05-16solo

I rollerna:
Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Donald Glover, Paul Bettany,

Regi – Ron Howard
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Science Fiction, Äventyr, Fantasy
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Solo: A Star Wars Story
Premiärdatum – 2018-05-23


jurassicworldfallenkingdom_70x100.indd

Det är dags att återvända till dinosauriernas värld, med all magi, alla äventyr och den spänning som hör en av filmhistoriens mest populära och framgångsrika filmserier till. I JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM får vi återse bekanta karaktärer och bekanta dinosaurier, men även helt nya arter – den ena mer imponerande och skräckinjagande än den andra. Välkommen tillbaka till Jurassic World!

I rollerna:
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, BD Wong, Jeff Goldblum

Regi – J.A. Bayona
Speltid – Ej klart
Genre – Äventyr
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Jurassic World: Fallen Kingdom
Premiärdatum – 2018-06-08


oceans8

Det är nya tider, och det är ett helt nytt gäng kvinnor som teamar upp i nya actionkomedin OCEAN’S 8! I filmen ser vi bland annat Oscar®vinnarna Sandra Bullock, Cate Blanchett och Anne Hathaway samt Rihanna som tillsammans planerar att utföra den ultimata kuppen i New York. Filmen regisseras av Oscar®nominerade Gary Ross (The Hunger Games.

I rollerna:
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Awkwafina, Olivia Munn, Mindy Kaling, Adriana Lima, Sarah Paulson, Dakota Fanning, Helena Bonham Carter, Katie Holmes, Matt Damon

Regi – Gary Ross
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Ocean’s Eight
Premiärdatum – 2018-06-27


Hotel Trans

I HOTEL TRANSYLVANIEN 3 får vi följa med vår favorit-monsterfamilj på lyxkryssning – en chans för Drac att ta lite välbehövlig semester från att ta hand om alla andras semestrar. Till en början är det frid och fröjd för familjen då de till fullo utnyttjar allt det som skeppet har att erbjuda, från monster-volleyboll till exotiska utflykter och en möjlighet att jobba på månbrännan. Men deras drömsemester förvandlas plötsligt till en mardröm då Mavis inser att Drac fallit för den mystiska kaptenen Ericka, som dessutom ruvar på en farlig hemlighet som riskerar att utrota hela monskligheten.

I rollerna:
Regi – Genndy Tartakovsky
Speltid – Ej klart
Genre – Familjefilm, Animerad film, Animerad familjefilm, Barnfilm
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Premiärdatum – 2018-07-13