Bromölla | Telefon: 0456-25857

hitmans bodyguard

Världens bästa livvakt får en ny klient, en ökänd torped. De har varit på motsatta sidor i åratal och hatar varandra. Nu måste de samarbeta och de har 24 timmar på sig att ta sig till Haag för att vittna mot en blodtörstig diktator.

I rollerna:
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Gary Oldman, Elodie Yung

Regi – Patrick Hughes
Speltid – 1 tim 51 min
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – Från 15 år
Originaltitel – The Hitman’s Bodyguard
Premiärdatum – 2017-08-18


Pariscanwait_70x100_SE.indd

Anne står vid ett vägskäl i livet. Hon har varit gift i många år med en framgångsrik, men lika självupptagen, filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med en sin mans affärspartner. Det som skulle blivit en sju timmar lång bilresa förvandlas till ett äventyr på två dagar, fyllda av pittoreska sevärdheter, god mat med vin, glädje, visdom och romantik – upplevelser som ger Anne en ny smak på livet.

I rollerna:
Diane Lane, Alec Baldwin, Arnaud Viard

Regi – Eleanor Coppola
Speltid – 92 min
Genre – Drama, Komedi, Romantisk komedi, Romantik
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Paris Can Wait
Premiärdatum – 2017-08-18


american made

I AMERICAN MADE återförenas Tom Cruise med Edge of Tomorrow-regissören Doug Liman. Filmen är ett internationellt äventyr baserat på den osannolika (men sanna) berättelsen om Barry Seal, en livsnjutande pilot som oväntat rekryteras av CIA för att leda en av de största hemliga operationerna i USA:s historia.

I rollerna:
Tom Cruise, Jesse Plemons, Domhnall Gleeson, Jayma Mays, Sarah Wright

Regi – Doug Liman
Speltid – 1 tim 55 min
Genre – Thriller, Crime
Åldersgräns – 11 år
Originaltitel – American Made
Premiärdatum – 2017-08-25


bilar

När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att #95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller!

I rollerna:
Regi – Brian Fee
Speltid – 1 tim 49 min
Genre – Action, Familjefilm, Animerad familjefilm, Fantasy
Åldersgräns – Barntillåten
Originaltitel – Cars 3
Premiärdatum – 2017-09-01Borg

BORG är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld.

I rollerna:
Sverrir Gudnason, Shia LaBeouf, Stellan Skarsgård, Tuva Novotny

Regi – Janus Metz
Speltid – 1 tim 40 min
Genre – Drama
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Borg
Premiärdatum – 2017-09-08


det

Bill Skarsgård spelar huvudrollen i nya skräckfilmen DET som bygger på Stephen Kings välkända roman med samma namn. Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden?

I rollerna:
Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Javier Botet

Regi – Andrés Muschietti
Speltid – Ej klart
Genre – Skräck
Åldersgräns – 2 tim 15 min
Originaltitel – IT
Premiärdatum – 2017-09-13


logan lucky

Före detta gruvarbetaren Jimmy Logan har det tufft, nyligen avskedad och pank. Han kommer på en genial plan för hur han skall få ekonomin att gå ihop igen. En av de största tävlingarna i Nascar kommer snart att äga rum på den världsberömda racerbanan Charlotte Motor Speedway och där finns det cash att hämta, om man är smart nog och kan hålla nerverna i styr. Detta är den Oscarbelönade regissören Steven Soderberghs come-back efter beslutet att lämna filmbranschen för några år sedan och ägna sig åt målning istället.

I rollerna:
Hilary Swank, Channing Tatum, Michael Shannon, Adam Driver, Seth Macfarlane, Daniel Craig, Katherine Heigl

Regi – Steven Soderbergh
Speltid – 1 tim 59 min
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – Från 7 år
Originaltitel – Logan Lucky
Premiärdatum – 2017-08-25


Kingsman

I nya actionkomedin Kingsman: The Golden Circle står våra hjältar, vars yttersta mål är att hålla världen säker, inför en ny utmaning. När deras huvudkontor förstörs hålls världen gisslan och de upptäcker att det finns en allierad spionorganisation i USA som heter Statesman. Tillsammans med den nya spionorganisationen sätts deras styrka och intelligens på prov. Allt för att lyckas besegra deras gemensamma fiende och slutligen kunna rädda världen. Något som verkar ha blivit vardagsmat för Eggsy? I filmen ser vi bland annat Colin Firth, Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum och Sir Elton John.

I rollerna:
Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Pedro Pascal, Sir Elton John, Channing Tatum, Jeff Bridges.

Regi – Matthew Vaughn
Speltid – Ej klart
Genre – Action, Komedi
Åldersgräns – Ej klart
Originaltitel – Kingsman: The Golden Circle